|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ!!! θελω να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας και ετσι αποφασισα να κανω μια παρουσιαση του καινουργιου μου ενυδρειου... (και ελπιζω και τελευαιο... αχαχαχαχ) το ενυδρειο ειναι 450λιτρα με 250 λιτρα sump τρεχει εδω και μια εβδομαδα και φιλοξενει προς το παρων 6 δισκους και 6 corydoras sterbai!! στα σχεδια ειναι να μεγαλωσει λιγο και ο αριθμος των δισκων και των κορυ!! σας παραθετω και μερικες φωτογραφιες με το ενυδρειο τον εξοπλισμο και τα ψαρια και ακουω ολες τις γνωμες για πιθανον λαθη διωρθωσεις κτλπ....
![]() ![]() ![]() Πληροφορίες Διαστάσεις:1,50χ50χ65 Όγκος:450λτ Κατηγορία:βιοτοπικο νοτιου αμερικης Φυτά:anoubia,echinodorus Ψάρια / ¶λλα είδη:6 δισκοι 2 tirquise (ειναι ζευγαρι),1 red map,1cobalt,1solid tirquise και 1 red melon(tony tan),6cory,2 μικρα ancistrus Διακοσμητικά υλικά:ριζες,ασπρη λεπτοκοκη χαλαζιακη αμμος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:καφε χαρτονι Φωτισμός:ο μαμισιος του rio 400 Διάρκεια φωτισμού:12 ωρες Φιλτράρισμα:sump 250 λιτρα με αντλια κυκλοφοριας νερου 2500λτ ανα ωρα Θερμοστάτης:2χ 300 watt Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7-7,5 Γενική σκληρότητα (GH):δεν εχω τεστ προς το παρων Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):δεν εχω τεστ προς το παρων Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):δεν εχω τεστ προς το παρων Νιτρικά (ΝΟ3):δεν εχω τεστ προς το παρων Αλλαγές νερού: 250λιτρα ανα 2-3 μερες Θερμοκρασία:30 βαθμους ¶λλες πληροφορίες:ορεξη και πολλες ωρες ασχολιας!!! Φωτογραφία:
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικο Βορειας Αμερικης. | sarpijk | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-11-13 19:49 |
450 λιτρα Ν. Αμερικης ιχθυοσυνθεση | mmamatsis | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 19-12-12 09:34 |
Βιοτοπικo Νοτιου Αμερικης | aquaworld | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 14 | 09-10-12 21:27 |
Ενυδρειο Νοτιου Αμερικης(Αμαζονιου) | beat89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 67 | 11-09-11 18:23 |
panos-alex/polis Νοτιου Αμερικης 400 | Πάνος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 69 | 14-04-09 20:54 |