|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά. Είναι η δεύτερη μου προσπάθεια με βασικές γνώσεις. Δεν έχουν μπει ακόμα ψάρια, θα το μπολιάσω μέσα στη βδομάδα και θα μπουν
Πληροφορίες Διαστάσεις: 59x 33.5 x 49 (του κατασκευαστή, μετράει και τα πλαστικά μαζί οπότε είναι λίγο μικρότερο, το HAILEA F60 είναι) Όγκος: 50-60λ καθαρά Κατηγορία: λίγο φυτεμένο Φυτά: δεν ξέρω πως λέγονται αυτά που έχω, θα μπουν στη πλάτη του ενυδρείου δεξιά 1-2 βαλισνέριες και κάποιο φυτό επιφάνειας Ψάρια / ¶λλα είδη: Θα μπει χαρέμι γκάπυ και χαρέμι πλάτυ και 1-2 σαλιγκάρια φυσικά θα ελέγχεται ο πληθυσμός (θα δίνονται τα περισσότερα από τα μικρά που θα επιβιώνουν), θέλω να διατηρώ 10-12 ψάρια, όχι παραπάνω... Διακοσμητικά υλικά: λευκή άμμος ψιλόκοκκη, 1 πέτρα με τρύπες και 1 διακοσμητικός βράχος με τρύπες, 6 μικρές πετρούλες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: αφίσσα μπλε σκούρο Φωτισμός: 24w λευκή, νομίζω αυτή: http://catalog.gelighting.com/lamp/c...=41155/?r=emea Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες Φιλτράρισμα: eheim aquaball 160 με 2 σακουλάκια siporax mini, σφουγγάρι (αυτό που είχε μέσα) και βαμβάκι Θερμοστάτης: Eheim Jager 75w Λίπανση: οχι αν και έχω excel από το προηγούμενο ενυδρείο μου Παροχή CO2: οχι Παράμετροι: pH: 7,5-8 (Αθήνα μένω) Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Δεν θα ανέβει, θα τη παρακολουθώ Νιτρώδη (ΝΟ2): Δεν θα ανέβουν, θα τα παρακολουθώ Νιτρικά (ΝΟ3): Δεν θα αφήνω να ξεπεράσει τα 20 Αλλαγές νερού: εβδομαδιαία 10-20l Θερμοκρασία: 25-26 ¶λλες πληροφορίες: αεραντλία shego ideal, ανάμεσα στο ενυδρείο και το έπιπλο, αν και δεν ακουμπάει το τζάμι, έχει μπει λάστιχο της jbl επίσης χρησιμοποιείται controller stc-1000 για έλεγχο θερμοκρασίας το καλοκαίρι όπου θα είναι συνδεμένα 2 ανεμιστηράκια pc στο καπάκι, δοκιμασμένη λύση... Φωτογραφία: ____________ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα ζωοτόκων | genecr | Ζωοτόκα | 9 | 20-02-12 20:08 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Ιδανικές Συνθήκες Νερού Ζωοτόκων | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 15-08-05 13:02 |
Ξαφνικός Θάνατος Ζωοτόκων | manick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 10-03-05 22:14 |