|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Μου είπαν ότι το φυτό Egeria Densa απορροφά την αμμωνία από το νερό του ενυδρείου, είναι αλήθεια κάτι τέτοιο? Υπάρχουν άλλα φυτά που κάνουν κάτι τέτοιο? Να απορροφούν δηλαδή τα βλαβερά στοιχεία από το νερό? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα νιτρικα απορροφουν τα φυτα ταχειας αναπτυξης, οπως η egeria densa, οχι την αμμωνια.
Η αμμωνια αντιμετωπιζεται με αλλους τροπους και δεν πρεπει να υπαρχει σε στρωμενο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ για την απάντηση
Δεν υπάρχει κανένα φυτό που απορροφά αμμωνία? |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ, δεν έχω πρόβλημα με την αμμωνία, εγκυκλοπαιδικά ρώτησα, επειδή έχω το φυτό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λαθος ολα τα φυτα τρέφονται με αμμωνία χωρίς να σημαίνει οτι την εξαλείφουν... σε μικρο ποσοστό φιλτράρουν την αμμωνία μια μάζα φυτών!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν προκειται να δουμε αποτελεσματα απο τα φυτα σε οτι αφορα την εξαλειψη της αμμωνιας. Υπαρχουν τροποι αντιμετωπισης της, αλλα δεν θεωρω τα φυτα ως εναν απο αυτους σε καμια περιπτωση. Πολυ υψηλη συγκεντρωση αμμωνιας, μαλιστα, ειναι ικανη να καταστρεψει αρκετα φυτα.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δεν ειπα κατι διαφορετικό(και συμφωνώ απόλυτα) το αναφέρω απλα γιατι λεει για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις...
|
||||
|
||||
![]()
Για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις, ναι. Αλλα στην ουσια αν αρχισουμε να περιμενουμε απο τα φυτα να εξαλειψουν την αμμωνια σε ενα ενυδρειο, πανε τα ψαρια...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κερατοφυλλο με egeria densa | giokarakannas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-09-13 21:28 |
Egeria densa | japetus | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 05-07-11 09:34 |
sae k egeria densa | ilias13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 18-06-11 22:31 |
egeria densa | andst87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 31 | 25-05-09 17:06 |
¶λγη σε Egeria Densa | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 12-12-07 21:29 |