![]() |
#1 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ...
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα σας . Σήμερα αγόρασα τα πρώτα δύο ψάρια για το ενυδρείο μου χρώματος ροζ επάνω και πιο άσπρα προς τα . Λάθος μου που δεν ρώτησα το είδος αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει παρακαλώ ... Το σοβαρότερο πρόβλημα όμως είναι ότι πήγα να ρυθμίσω τον θερμοστάτη και μου έμεινε στο χέρι ... Καινούριο θα αγοράσω σε λίγες μέρες λόγω οικονομικών προβλημάτων . Υπάρχει άλλος τρόπος να κρατήσω μια σωστή θερμοκρασία ώστε να μην χάσω τα ψάρια ?
![]() ------------------------- Υπ'όψιν τα ψάρια τα βλέπω ήρεμα δέχτηκαν την τροφή και κολυμπούν ήρεμα μέσα στο ενυδρείο ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bouhy34 : 05-11-13 στις 16:01. Αιτία: Automerged Doublepost |
|
Εμφανίσεις: 4714
|
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα για την αναγνώριση των ψαριών χρειάζεται να ανεβάσεις μια φωτογραφία. . .
Όσο για τον θερμοστάτη δες μήπως κάποιος μπορεί να σου δανείσει για λίγες ημέρες βάζοντας τουλάχιστον αγγελία . . . |
|
||||
|
||||
![]()
τι ψαρια αγορασες;τι του ειπες βαλε μου αυτα μου αρεσουν!!μια φωτο θα βοηθουσε σιγουρα να δουμε τι ειναι!ακομα καποια πληροφορια για το ενυδρειο ποσο καιρο τρεχει,διαστασεις κλπ,θα ηταν χρησιμη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά η γυναίκα μου τα αγόρασε για να μου κάνει έκπληξη https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...40896088_n.jpg το ενυδρείο είναι 120 L και δεν ξέρω κάποιον άλλον που να έχει ενυδρείο
------------------------- τώρα μόλις παρατήρησα πώς κολυμπάνε και μακριά το ένα από το άλλο που αν δεν κάνω λάθος είναι δείγμα ότι δεν έχουν στρές η φόβο με το περιβάλλον που βρίσκονται ... ------------------------- το ενυδρείο τρέχει 12 μέρες ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bouhy34 : 05-11-13 στις 16:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τα γνωστά μπουκαλάκια ... Ξέρω βλακεία μου ... Το ενυδρείο είναι 120 λίτρων
------------------------- οι μετρήσεις είναι όλες καλές Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bouhy34 : 05-11-13 στις 16:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σε 12 μέρες δεν στρώνει ενα ενυδρείο για να ξέρεις Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 05-11-13 στις 16:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το tester της JBL που δείχνει τις 6 μετρήσεις ... Έχεις απόλυτο δίκιο ότι βιάστηκα πολύ
|
|
||||
|
||||
![]()
Και για να μη σε ζαλίζουμε με ερωτήσεις θα ήταν καλύετα να συμπληρώσεις αυτή τη φόρμα , θα μας βοηθούσες να σε βοηθήσουμε
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαρτάκια δηλαδη, πες μας και τις ενδείξεις που διάβασες, το όλα καλα ή τα παραδεκτα όρια κρύβουν κινδύνους, πχ αν μας πείς πως έχεις νιτρικα (ΝΟ3) 0 δυστυχώς δεν είναι καθόλου καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
απλά τα δικά μου είναι πιο έντονο το ροζ επάνω στην ράχη αλλα φίλε μου αυτά πρέπει να είναι σε ευχαριστώ πολύ
------------------------- 0 είναι αλλά στο κουτί δείχνει πράσινο δηλαδή οκ !!!! και το NO2 μηδέν είναι ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bouhy34 : 05-11-13 στις 16:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ας μην τον αγχώνουμε άλλο τον φίλο μας !!
Είπε πως είναι δώρο-έκπληξη από την γυναίκα του. . . Σημασία έχει να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε τώρα αυτόν αλλά και τα ζωντανά . . . ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αγγελια για μπολι αμεσα για αρχη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διάβασε εδώ http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34 και ότι άλλες απορίες έχεις εδώ είμαστε. Εντωμεταξύ πρέπει να παρακολουθείς και τη θερμοκρασία ειδικά το βράδυ γιατί ο καιρός αρχίζει και κρυώνει, αν είχες χρυσόψαρα δεν θα υπήρχε πρόβλημα, αλλά αυτά τα ψαράκια αν είδες λέει πως ζούνε από 20-26 , καλύτερα να μη τα έχεις στα όρια, είναι κρίμα, υπάρχουν και φτηνοί θερμαντήρες και αν είναι ανάγκη κάνουν και αυτοί δουλειά. http://www.petsupermarket.gr/2844/%C...ter-150-w.html |
|
||||
|
||||
![]()
θα βάλω αγγελία για μπόλι εδώ σε εσάς αν δεν υπάρχει πρόβλημα και για έναν θερμοστάτη για λίγες μέρες
|
|
|||
|
|||
![]()
Για το μπόλι ρίξε και μια ματιά εδώ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=56373 στέλνοντας pm σε κάποιο μέλος που βρίσκεται κοντά σου . . . |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολύ
------------------------- χαρη στον vag-elis το θεμα του θερμοστάτη λυθηκε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bouhy34 : 05-11-13 στις 19:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, προχώρα στα επόμενα βήματα τώρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα. Δες και για το μπολι τωρα που ειναι το σημαντικοτερο για ενα υγιες ενυδρειο και μετα τα βαζουμε ολα κατω να τα βελτιωσουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ κοιτάω και για το μπόλι καλό σας βράδυ ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με θερμοστατη | afpa0c | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-09-12 12:38 |
προβλημα με θερμοστατη κυριακατικα | sefis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-03-10 14:23 |
SOS! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ! | eve_gr2000 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 04-04-08 08:39 |
Προβλημα με θερμοστατη? | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-02-08 03:17 |
Προβλημα με θερμοστατη | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 24-09-07 08:04 |