|
|||
|
|||
![]()
παιδια μπορει να φανει χαζη η ερωτηση μου αλλα δεν το βρισκω σε καποιο αλλο ποστ!θελω να βρω αλατι ενυδρειακο για φαρμακευτικη χχρηση και απ οτι εχω καταλαβει δεν ειναι το ιδιο αλατι με αυτο που εχουμε στην κουζινα μασ!που μπορω να βρω τετοιο???(το petcumulus εχει τετοιο γιατι θα κανω μια παραγγελια απο εκει)???
|
|
||||
|
||||
![]()
Ή βρίσκεις χοντρό αλάτι τυροκομικό (χωρίς πρόσθετα ροής) στο σούπερ μάρκετ
ή αγοράζεις κάτι τέτοιο http://www.igna.gr/index.php/compone...etail?Itemid=0 (και μάλλον δεν έψαξες καλά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε πετσοπ http://www.apifishcare.co.uk/product...atid=25&id=108
Στην αγορα http://www.chion.gr/images/10kgteliko.jpg
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ξέρω ότι το άλατι πρέπει να είναι μη ιωδιουχο. (Τουλαχιστον για τα κοι ,αλλά πιστεύω ότι ύσχει για όλα τα ψάρια. Αυτό δεν υπάρχει στα σουπέρμαρετ, εγώ βρήκα μη ιωδιούχο αλάτι στο βιολογικό σουπέρμαρκετ. Αλλιώς θα έπαιρνα από πετ σόπ τα ειδικά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Συχνά τα μαγαζιά με βιολογικές τροφές ή / και βότανα έχουν τυροκομικό αλάτι. Εγώ βρήκα σε ένα που πουλά βότανα στην Καλλιθέα σε χαμηλή τιμή.
|
|
||||
|
||||
![]()
αλατι ιμαλαιων ειναι σιγουρα μη ιωδιουχο (αφου εχει την ηλικεια του Μητσοτακη
![]() Παντως χαλαει το βιοτοπικο της υποθεσης ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδια αγορασα το αλατι της api και θελω λιγη βοηθεια με τη δοσολογια για να μην κανω καμια πατατα!γραφει απο πισω το κουτι:add one rounded tablespoon for every 20L or 1/2roynded teaspoon for every 4L.η πρωτη δοσολογια αναφερεται σε μια γεματη κουταλια της σουπας για καθε 20λιτρα ή κανω λαθος???
|
|
||||
|
||||
![]()
Νσι, αλλα μην περιοριστεις στη δοσολογια αυτη.
Ακολουθησε αυτη που αρμοζει στην περιπτωση του ενυδρειου σου και λαβε και υποψιν το ειδος των ψαριων σου (αν ανεχονται το αλατι). H δοσολογια που προτείνει ειναι περιπου 1 γρ στο 1 λιτρο. (μια κοφτη της σουπας ειναι περιπου 15 γρ, μια γεματη 18-20) (0,1% (10 γραμμάρια αλάτι σε 10 λίτρα νερό)....ενας καλός τρόπος "πρόληψης", με διάρκεια εφαρμογής ένα μήνα το λιγότερο). http://www.aquatek.gr/vb/showthread....7310#post77310
|
|||
|
|||
![]()
εγω εκανα αλλαγη νερου στο 240 λιτρο ενυδρειο μου περιπου 70-80λιτρα και εριξα 3και μιση κουταλιες της σουπας στο νερο της αλλαγης αφου πρωτα το διελυσα σε ενα ποτηρι του νερου!λεσ δηλαδη να ριξω και αλλο???στο κουτι απο πισω γραφει να ριχνω καθε φορα που κανω αλλαγη νερου.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογως για ποιο λογο και αν, χρειαζεται αλατι το ενυδρειο σου.
|
||||
|
||||
![]()
αλατι ΧΙΩΝ χοντρο...... το πρασινο σακουλακι που γραφει φυσικο!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που το ειδα και δεν το βρισκω τωρα? | Bill-Samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 21-03-13 15:55 |
ψαχνω αλλα δεν βρισκω... | redman88 | Greek Aquarist's Boards | 6 | 10-06-11 11:22 |
Που βρισκω ανακλαστηρες? | haf_k | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 03-10-09 10:00 |
Δεν τα βρισκω!!! | Andros | Malawi | 0 | 03-05-07 21:08 |