![]() |
#1 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ - ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 200lt?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα φίλοι,
Πριν από 2 μήνες ήρθε στα χέρια μου, από φιλη, ένα καινούργιο ενυδρείο 20lt, μια σακούλα με 2 χρυσόψαρα, τροφή και οδηγίες απο ένα petshop για το στήσιμο και την συντήρησή του. Το 1ο ΣΚ, και αφού εχω διαβάσει τις οδηγίες του master petshopa, το ενυδρείο λειτουργεί και εμείς (εγω και η φίλη μου) είμαστε πανευτυχείς με τα χρυσοψαράκια μας. Αλλα η φίλη ήθελε και άλλα ψάρια στο ενυδρείο..... και αγοράσαμε από τον εγκληματία petshopa, άλλα 3 ζεβράκια!!!! Οπως μπορείτε να φανταστείτε, σήμερα έχουν χαθεί τα 2 χρυσόψαρα, έχουν μείνει τα ζεβράκια και αφού έχω διαβάσει παρα πολλές ώρες στο internet, καθότι ΑΣΧΕΤΟΣ με το χόμπυ, προσπαθώ να στρώσω το ενυδρυάκι. ¶λλα όπως λένε οι παλιοι ''καθε εμπόδιο για καλό''. Αυτο το γεγονός μου έδωσε την ευκαιρία να ασχολήθω με τον κόσμο των ενυδρείων, με έχει κάνει να διαβάζω καθημερινά άρθρα(κόλλησα) και έτσι έφτασα σε αυτό το forum, το οποίο πιστεύω οτι με έχει βοηθήσει να κατανοήσω τις βασικές αρχές του αθλήματος. Ετσι λέω να ξεκινήσω την προσπάθεια μου για το στήσιμο οτυ 1ου ενυδρείου μου. Θα ήθελα την βοήθεια σας: -Λεω να ξεκινήσω με 200lt. -Θα ήθελα να είναι φυτευμένο. -Θα ήθελα γνώμες για τύπο και αριθμό ψαριών Μου αρέσουν τα gupy(μπορούν να συνυπάρξουν διάφορα είδη gupy μαζί?) Ποια άλλα είδη ταιριάζουν με τα gupy? Μπορω να διατηρήσω τα ζεβράκια? (μου θυμίζουν την 1η μου επαφή με αυτόν τον μαγικό κόσμο). Θα μπορέσω να πετύχω ένα σωστο στρώσιμο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! |
|
Εμφανίσεις: 4799
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορω να ξεκινησω με θαλασσινο? | kos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 15-01-12 23:55 |
Καινούργιο ενυδρειο 200lt | papasconar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 15-01-12 15:59 |
θελω βοηθια για να ξεκινησω το ενυδρειο | @ggelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 10-05-10 21:53 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το guppy μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 8 | 22-04-07 22:16 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το molly μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 1 | 22-04-07 14:44 |