|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα παιδια. Θελω να ρωτησω σχετικα με το καλιμπραρισμα του stc. Εχω κανει ολες τις υπολοιπες ρυθμισεις συμφωνα με τις οδηγιες του delta και εχω κολλησει στο καλιμπραρισμα. Εχω βαλει τον αισθητηρα μεσα σε γυαλα οπου το θερμομετρο δειχνει 22 βαθμους αλλα ο stc εχει απο -10 μεχρι 10 βαθμους. Μηπως κανω κατι λαθος???
|
|
||||
|
||||
![]()
το καλιμπραρισμα γινετε με καποιο αλλο αξιοπιστο θερμομετρο... βλεπεις τι διαφορα εχουνε και ρυθμιζεις αναλογα...
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια πες οτι δεν ειναι αξιοπιστο αυτο. Ο controller ομως στην F4 επιλογη εχει ευρος τιμων απο -10 μεχρι 10. Δλδ το δειγμα μου πρεπει να ειναι αναμεσα σε αυτες τις θερμοκρασιες??? ΄Μηπως βαζω την διαφορα της θερμοκρασιας των 2???
|
|
||||
|
||||
![]()
αν πχ το ενα θερμομετρο σου λεει 25 και ο κοντρολερ 25.3 τοτε στο f4 βαζεις -0.3
τοπιασες??? εγω εχω τρεις κοντρολερ και κατα ενα περιεργο τροπο και οι τρεις συμβαδιζουνε 100% και με ενα αλλο θερμομετρο... εγω πιστευω οτι ειναι καλιμπραρισμενοι απο το εργοστασιο... |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλαρακι, ετσι το εκανα μολις...
|
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα, οτι θες
![]() κοιτα μονο το αλλο θερμομετρο να ειναι αξιοπιστο ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλιμπραρισμα eliwell | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 30-10-16 11:47 |
καλιμπραρισμα θερμοστατη | theo1981 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-04-13 22:41 |
Καλιμπραρισμα ph meter | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 25-05-12 22:20 |
καλιμπραρισμα η ηλεκτροδιο | paco | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 27-02-09 11:44 |
ph monitor καλιμπραρισμα ? | nikman | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 09-01-07 09:34 |