|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ήθελα να ρωτήσω αν λειτουργικά υπάρχει κάποιο σημείο ( ή αν μπορεί να γίνει, αν το θεωρείτε καλή ιδέα) που να μπορούμε να το πατήσουμε για να δηλώσουμε τις ευχαριστίες μας προς κάποιον που απαντά ή κάνει ένα ποστ που μας αρέσει.
Φυσικά η "συνομιλία" ενδυναμώνει τις σχέσεις αλλά πολλές φορές δεν έχεις να πεις κάτι πλην του "ευχαριστώ" και αν στο ίδιο θέμα σου απαντήσουν περισσότερα του ενός ατόμου γεμίζουν σελίδες χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δυσκολεύεται η παρακολούθηση του ουσιώδους κομματιού του θέματος. Το έχω δει αλλού δεν είναι δικής μου έμπνευσης η ιδέα... Αν υπάρχει και δεν το ξέρω συγγνώμη αλλά έψαξα αρκετά και δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ πολύ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |