|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα μια γνώμη απο έναν ποιό έμπειρο τι ενυδρίο να επιλέξω απο όλες τις απόψεις, οβάλ ή ορθογώνιο? Ευχαριστώ και καλό απόγευμα |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι καθαρα θεμα γουστου!!! οτι σου αρεσει παρε....
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν θα εμενα στο θέμα γουστου..αλλα και στο θεμα παρατήρησης(προσωπικα το οβαλ με ζαλιζει να το κοιταω )...το ορθογώνιο δεν βγάζει τετοιο θέμα (εκτος αν το κοιτάξεις απο πολυ πλαγια)....επισης !! η αντικατάσταση του τζαμιου σε περίπτωση ατυχήματος...κ.ο.κ ...αυτα βεβαια ειναι καθαρα προσωπικα κριτήρια....
ΥΓ + η αυξημενη τιμη λογω design ! |
|
|||
|
|||
![]()
εγω που εχω πρεσβυωπια το οβαλ με κουραζει πολυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω και τα δύο. Θα σου πω ορθογώνιο. Όχι γιατί με ζαλίζει ή τίποτα τέτοιο το οβάλ, απλά γιατί το κυρτό τζάμι είναι δύσκολο στο καθάρισμα εσωτερικά και γιατί κανένα μαγνητικό βουρτσάκι δεν πιάνει καλά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+1 στο ορθογώνιο. Το οβάλ έχει κρυφές γωνίες. Θα ψάχνεις να βρεις ψάρια ενώ αυτά θα έχουν αράξει στις πλαϊνές πλευρές. Όλα αυτά αν δεν έχεις οπτική επαφή στις πλαϊνές πλευρές. Εγώ έχω και τα δύο. Στο ορθογώνιο έχω άψογη παρατήρηση. Στο οβάλ δεν ξέρω τι γίνεται. Πολλές φορές έχω αναγκαστεί να ανοίξω το καπάκι για να δω ότι όλα είναι καλά. Από εμπρός είναι αδύνατο να δω τι παίζει κοντά στις πλαϊνές πλευρές.
![]() ΥΓ. Το δικό μου οβάλ δεν είναι εντελώς οβάλ. Είναι οβάλ μόνο το εμπρός τζάμι. Έχει δηλαδή πλαϊνά. Αν σε μπέρδεψα, θέλω να πω πως το δικό μου (με το οπτικό πρόβλημα που προανέφερα) είναι σαν αυτό και όχι σαν αυτό που ίσως να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα λόγω του ότι δεν έχει πλαϊνά αλλά ένα πίσω και ένα (κυρτό) εμπρός. ![]()
|
|