|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλοι μου.
Μπορω να εγκαταστησω ενα 3D αγοραστο φοντο κατευθειαν στο ετοιμο ενυδρειο μου χωρις να αδειασω το νερο, να βγαλω τα ψαρια, τις πετρες,φιλτρα κτλ? Εαν ναι, πως το κολλαω /σταθεροποιω? |
|
||||
|
||||
![]()
δυσκολα χωρις να το ξεστησεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το γνωρίζω καλά το θέμα, αλλά μου φαίνεται κάπως δύσκολο να βάλεις πλάτη χωρείς να το ξεστήσεις. Μόνο και μόνο το νερό που υπάρχει μέσα θα είναι πρόβλημα. Επίσης δεν θα την βάλεις μέχρι κάτω αφού έχεις υπόστρωμα. Τι να πω, δεν ξέρω, ίσως και να γίνεται. Απλά με το δικό μου μυαλό νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο, δυστυχώς...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια σκεψη μου ειναι να το τοποθετησεις απο την εξωτερικη μερια του τζαμιου στην πισω μερια.Αν φαινεται και σου αρεσει το αποτελεσμα...........
|
||||
|
||||
![]()
Ένας τρόπος τώρα που σκέφτομαι
![]() ![]() Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πολλοι τυποι που πουλανε τα φοντα λενε οτι δεν χρειαζεται να το κολλησεις. Αρκει να μπει ενδιαμεσα στο υποστρομα οπως ειπες και η πιεση το νερου απο μονη της θα κραταει το φοντο στο τζαμι κολλημενο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ανάλογα το μπακραουντ.. αμα είναι πέτρινο, ναι δεν θέλει κόλημα.. αν είναι απο φελιζολ όμως ετσι και δεν το κολήσεις δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει..
και η σιλικόνη είναι τοξικη μέχρι να στεγνώσει απ όσο ξέρω, άρα κόλημα με νερό μέσα αποκλείεται..
|
||||
|
||||
![]()
Για το κόλλημα έγραψα να κατεβάσει τη στάθμη του νερού (σχεδόν στη μέση), να βάλει σιλικόνη μόνο στο επάνω μέρος (αφού στεγνώσει - σκουπίσει καλά το τζάμι) και μετά να σφίξει την πλάτη και το τζάμι με σφικτήρες. Αφού κολλήσει - στεγνώσει (24 - 48 ώρες), να βγάλει τους σφικτήρες και να συμπληρώσει το νερό.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη φοντου ενυδρειου 1000 λιτρα | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 08-01-11 21:04 |
Εγκατασταση νεου φιλτρου | Stefaris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-01-11 20:43 |
TUNZE 7074/2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 18-10-07 17:48 |
ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?? | sbravos | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 23-02-03 01:40 |