|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κοινωνικο Φυτεμενο 100λιτρων
Όγκος:100λιτρα Φυτά:Cabomba caroliniana, Egeria densa, echinodorus el diablo Ψάρια : 4Χ πιγκουϊνους, silver dolar, silver shark, Σκαλαρι, Μπλε γκουραμι, Κιτρινο γκουραμι, Πλεκο. (ειχα και ενα Synodontis Nigrita αλλα τον εβγαλα και το χαρισα γιατι ηταν πολυ επιθετικο με τα υπολοιπα , μου ετρωγε τα φυλλα του echinodorus el diablo..και ξυλωνε ολα τα φυτα) Διακοσμητικά : καφε χαλικι, πρασινο χαλικι, φυσικο χαλικι, μια μεγαλη ριζα Αντλια νερου: αυτη που ειχε το ενυδρειο (δε γνωριζω τι ειναι) Φιλτράρισμα:εσωτερικο φιλτρο με βιολογικες μπιλιες της eheim και σφουγγαρι Θερμοστάτης: αυτος που ειχε το ενυδρειο (δε γνωριζω τι ειναι) Αντλια αερα: eheim 100 Λίπανση:feropol Παροχή CO2:οχι περιμενω τις γνωμες σας.. Eχω μερικες ερωτησεις: 1ον: Με τα φυτα να εχω την αντλια αερα η οχι ?? 2ον: Τι ψαρια θα μπορουσα να ταιριαξω με τα ηδη υπαρχον, ενα παληκαρι ειπε να μου χαρισει κατι γκαπυ γιατι λειπει στα καραβια, μπορω να προσθεσω 2-3?? 3ον: Χρειαζομαι CO2 στο ενυδρειο μου ?? 4oν: μπορω να βαλω μεσα γαριδες? ευχαριστω εκ των προτέρων. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικο φυτεμενο 160λιτρα | kgf12345 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 56 | 07-02-12 13:11 |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
κοινωνικο φυτεμενο | paco | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 65 | 11-10-11 13:24 |
Κοινωνικο Φυτεμενο | ANEMOS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 02-05-09 18:36 |
lmaikl(Φυτεμενο κοινωνικο) | maikl | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 04-05-07 22:21 |