|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα στην παρεα θελω να παρω το παραπανω φιλτρο ακουω της γνωμες σας,ευχαριστω!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου...! Περα απ'την EHEIM ενα ΠΑΡΑ πολυ καλο φιλτρο ειναι το tetra ex-700 παρακατω...! ΔΕΝ ακους τιποτα (παρα πολυ ησυχο φιλτρο) και η ποιοτητα κατασκευης τα ΣΠΑΕΙ! Η Tetra εξαλλου ειναι πολυ γνωτη μαρκα για ειδη ενυδρειων αρα ξερεις οτι εχεις να κανεις με κατι εγγυημενο!!! Κι 'γω αυτο εχω...!
![]() Tetratec EX 700 ![]() ![]() Κάντε Κλικ για Μεγέθυνση TetraTec Εξωτερικό φίλτρο - EX700 Κατάλληλο για ενυδρείο: 100-250 λίτρα Ροή του νερού (λίτρα ανά ώρα): 700 λίτρα την ωρα TetraTec τα φίλτρα καινούργιας τεχνολογίας. Προσφέρουν την ανώτερη διήθηση πέρα από τα παραδοσιακά φίλτρα, που βοηθούν να κάνουν τη διατήρηση του ενυδρείου σας ευκολότερου, και τη βελτίωση του περιβάλλοντος για τα ψάρια σας. Κοιτα...βεβαια εξαρταται και απ'το ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου...! Αν ειναι πανω απο 250 λιτρα καταλληλο ειναι το tetra ex-1200 (το ιδιο φιλτρο, αλλα φιλτραρει 1200 λιτρα ανα ωρα δηλαδη)! |
|
||||
|
||||
![]()
Koρυφαίο φίλτρο στην κατηγορία του θα έλεγα! Σε τι ενυδρείο θες να το βάλεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα φιλε μου το θελω σε ενα 350αρι οποτε.... αλλα θα κοιταξω απο αγγελιες πρωτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πήρες 350ρι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Απ'οτι βλεπω στις αγγελιες εχει μπολικα προς πώληση...αρα μάλλον....ολο και κατι θα βρεις..!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω μια αγαπη για την eheim. Αποτι διαβαζω η κλασικ σειρα ειναι λες και εχουν φτιαχτει για να κλεισει η εταιρεια...δεν σπανε απτο μπαλκονι να τα πεταξεις...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φίλτρα eheim είναι ποιότητα !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδες
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2227 wet dry | maria.p | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-05-12 12:36 |
Eheim 2227 αερας στη φτερωτη | jimmis1974 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-12-09 15:36 |
eheim wet/dry 2227 | psarobone | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 30-01-03 19:32 |