|
|||
|
|||
![]()
Εχω μια παιδικη πισινα και θελω να την μετατρεψω σε λιμνη με ψαρια...
Μπορει καποιος να με πληροφορησει τι μηχανιματα χρειαζομαι για νε εχω καταλληλο νερο για τα ψαρια...???? Τωρα το μηχανοστασιο της πισινας διαθετη αντλια ανακυκλοφοριας , φιλτρο αμμου , UV , Blower (παραγωγη αερα). Η πισινα εχει 6 κιβικα νερο ... Μπορειτε να μου πειτε τι ψαρια μπορω να βαλω μεσα??? Σας Ευχαριστω εκ των προτερων... |
|
||||
|
||||
![]()
φωτο .....?
|
||||
|
||||
![]()
Τί παιδική πισίνα?
|
|||
|
|||
![]()
Παιδικη πισινα ειναι μια κανονικη πισινα που ομως εχει υψος νερου 50 cm. ....
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω γιατι τη λες παιδικη αλλα εγω περυσι ολο το καλοκαιρι μεσα σε μια τετοια την εβγαλα και μονιμα με ενα μικι μαους στο χερι
![]() (μαλλον εχω ελαφρως μεγαλυτερη αφου ειναι 70 cm υψος αλλα και 50 δεν ειναι ασχημα για να εισαι ξαπλα) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καταρχάς, αν και με το άκουσμα των 6,000 λίτρων με έκαναν να σκέφτομαι να βάλεις κοι, τα 50 εκατοστά βάθος είναι πολύ λίγα για αυτά τα ψάρια. Μπορείς κάλλιστα να επιλέξεις χρυσόψαρα, τα οποία εκεί μέσα θα ζουν σαν βασιλιάδες. Στον εξοπλισμό να υποθέσω ότι υπάρχει και σκίμερ επιφανείας? Μάλλον ναι, έτσι? Από εξοπλισμό είσαι πολύ εντάξει κια δεν θα χρειαστείς καμιά άλλη προσθήκη. Να είσαι έτοιμος όμως, να δείς στο άμεσο μέλλον την πισινούλα σου να πιάνει πράσινη άλγη περιμετρικά και σε όλες τις επιφάνειες. Κάτι που στη γλώσσα των λιμνόφιλων δεν είναι καθόλου κακό, όταν είναι περιορισμένη βέβαια. Εννοείται ότι χλωρίνη απαγορεύεται, τόσο στη συμπλήρωση νερού, όσο και στην καθαριότητα που θα προβαίνεις αργότερα. Θα ήθελα να γνωρίζω αν ξέρεις πόσα βατ είναι η λάμπα UV που έχεις, όπως και η δυναμικότητα της αντλίας σου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φυσικα εχει 3 σκιμμερ και σκεφτηκα να βαλω καποια σητα μπροστα να μην ρουφηξω κανενα ψαρακι... (χαχχαχα) Μονο χρυσοψαρα μπορω να βαλω? .... Καμια τσιπουριτσα? ...να κανω παραγωγη να τρωω και κανενα φρεσκο ψαρακια δεν παιζει????? ... Τελος παντον... ειναι επιθυμια του γιου μου και θελω να παρουσιασω ενα καλο αποτελεσμα.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Για να συνεχίσω να μιλώ, θα ήταν καλά αν ανέβαζες μια φωτογραφία της πισίνας και μια του εξοπλισμού που έχεις. Μπορεί να γίνει αυτό?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
3 Χ 745,7 = 2237,1 W (2,24 kW) |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις uv 48βατ συνολικά. Σε καλύπτει μια χαρά. Για τις αντλίες, νομίζω πως κάπου κάνεις λάθος, γιατί μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός που έχεις σημειώσει?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
Η λιμνη μου | Μαριος35 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 22 | 11-11-10 08:36 |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |
Λιμνη και αλλαγη νερου. | Andros | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 18-11-07 23:56 |