|
||||
|
||||
![]()
πραγματικά μόλις το είδα μου άρεσε και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας..
πρόκειται για ένα αυτοεχεδιο γκαζάκι, το οποίο σε δύσκολες καταστάσεις φαίνεται ιδανικό .. ![]() ![]() δείτε το παρακάτω βίντεο την κατασκευή ![]() http://myscienceacademy.org/2013/11/...ull-ever-need/
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!!!
Ευχαριστώ για το τιπ. |
|
||||
|
||||
![]()
Τη βαζει μεσα για να αναψει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι οινόπνευμα...
Αυτό υποτίθεται ότι το έχεις πάντα μαζί όταν πας στην εξοχή... Δεν κουβαλάς παραφυνέλαιο ας πούμε... ![]() Πολύ χρήσιμη πατέντα πάντως!!!
|
||||
|
||||
![]()
Με κάτι τέτοιες πατέντες, καίγονται σπίτια ολόκληρα.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μίλησε κανένας για σπίτια....
|
||||
|
||||
![]()
Ως κολλημενος με αναβασεις βουνα πορειες κλπ εχει αποδειχτει χρησιμο πολλες φορες. Απλα ο τυπος εκανε πολλες σχισμες και εδωσε τρελη φλογα, εγω συνηθως το κανω με 3 η 4 τσακισματα. Πιο ηρεμη. Οντως δουλευει και οντως ειναι οικονομικοτατο χαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε κουραμπιε! "δικος μου" εισαι εσυ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ατσα;; Πολυ χαιρομαι. Θανεβουμε ολυμπο φεβρουαριο καταφυγιο βραδυ και παλι κατω ψησου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις ξανανεβει?ειναι απιστευτα!
![]() ανεβηκα το 96 αν θυμαμαι καλα σε μια μερα.ξεκινησαμε χαραματα απο καρδιτσα,ανεβηκαμε στο σπηλιος αγαπητος,αφησαμε πραγματα,πηγαμε μυτικα,κατεβηκαμε κοιμηθηκαμε, και φυγαμε παλι χαραματα να κατεβουμε ![]() 200 μετρα απτο καταφυγιο ειχα τετοιες κραμπες στους τετρακεφαλους που δεν μπορουσα να λυγισω τα ποδια μου.πηγα 200 μετρα τρεχοντας γιατι δεν μπορουσα να περπατησω κανονικα ![]() αν μπορουσα θα ερχομουνα,μα το θεο. βγαλε φωτογραφιες!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειχα δει την απαντηση....χαχα. Πλησιαζει ο καιρος. Εχεις χρονο ναλαξεις γνωμη χαχαχαχαχ
|
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανεις?εδω δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε
![]() μια εκδρομη διημερη θελω να κανω στις θερμοπυλες να μεινω εκει στο βουνο ενα βραδι,η εστω μονοημερη στη χειροτερη,να παρω και το σκυλι και εχω ενα μηνα που το σκεφτομαι πως θα το κανονισω ![]() εχω ξαναπαει βεβαια αλλα οχι για να μεινω.και θελω να παω να βγαλω φωτογραφιες,να περπατησω εκει το μονοματι του εφιαλτη κλπ... ωραια θαναι,αν μπορεσω να παω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
το εχω σκεφτει κιεγω αυτο κατα καιρους,αλλα δεν τους βλεπω και πολυ δραστηριους σαυτα
![]() ![]() δεν αποκλειεται παντως να ανοιξω κανα θεμα καποια στιγμη,καλα θα ητανε.αμα φτιαξει λιγο ο καιρος θαναι ακομα καλυτερα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |
Σχεδιο sump | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 24-01-07 22:52 |
Σχεδιο Για Βιολογικο Φιλτρο Σε 140 Λιτρα? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-10-05 01:02 |
Σχεδιο για λάμπες | dim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 06-04-05 13:40 |
ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ!!! | AFRIKANOFILOS | Malawi | 3 | 22-02-05 23:55 |