|
|||
|
|||
![]()
Ειδα πριν λιγο ενα απο τα Κριμπενις μου το οποιο ηταν καθετα στο νερο και πανω πανω (οχι εξω απο το νερο ομως καθολου) και μου κινησε την περιεργεια. απο πιο κοντα ειδα τα παρακατω και θα ηθελα να μου πειτε τι γινεται και αν η αναπνοη του ειναι πολυ γρηγορη η οχι
υπαρχει περιπτωση η ουρα του να εγινε ετσι απο κυνηγη των νεων γονιων κριμπενσις? δεν τα ειδα να τσακωνονται, απλα υποθετω ΥΓ, ειναι φαγωμενη και η ουρα ενος απο τους γονεις... ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Qo40w...ature=youtu.be |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS (Γρηγορη αναπνοη Gurami) | vouros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 24-04-07 19:08 |
γρηγορη αναπνοη σε ραμιρεζι | notos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 15-10-06 17:30 |
αναπνοη με ενα βραγχιο&ξυσιμο....? | klaz | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 20-12-05 08:29 |
ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΔΙΣΚΟΥ. | targas21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 16-02-05 23:52 |
Γρηγορη αναπνοη Cobalt blue | johnny98130 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 15-04-03 23:40 |