|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας ..σημερα μιλησα με τον pet-shopa για την ιδεα μου να κανω ενα ενυδρειο 100 λιτρων με μουλτι , ο ιδιος διαφωνησε λεγωντας πως ειναι πολυ επιθετικα κ γενικα με απετρεψε απο αυτην την ιδεα!!! Στην συνεχεια ρωτησα αν μπορω σε αυτα τα λιτρα να παρω καποιο καρχαριακι..εκει συμφωνησε κ μου προτεινε τα red shark καθως και τα silver shark..
Εσεις τι λετε για αυτο??μπορω να φιλοξενεισω ενα απο αυτα τα ειδη?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
και γω ετσι νομιζα..η αληθεια ειναι οτι μ αρεσουν τα καρχαριακια περσσοτερο αλλα τα galaher ειναι απαγορευτικα για τα λιτρα αυτα απο οτι διαβασα..δεν ξερω αν μπορω να βαλω silver η red shark
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα "καρχαριακια" δεν κανουν για τα λιτρα σου, σε αντιθεση με τα μουλτι..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τα silver shark γινονται αρκετα μεγαλα κ θελουν κοπαδι. Για τα red shark απο οτι γνωριζω θελουν κι αυτα κοπαδι κ χωριζουν περιοχες,αρα αρκετα παραπανω λιτρα απο αυτα που διαθετεις. Οσο για τα multi εμενα μια φορα μου εφαγαν ενα δαχτυλο.... ![]() ![]() Για multi ειναι μια χαρα τα λιτρα σου. Παντως απο tanganyika εχεις και αλλες επιλογες. |
|
|||
|
|||
![]()
τι αλλες επιλογες δηλαδη??
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι 80 εκ. κ πανω μπορεις να το χωρισεις σε 2 ζωνες.Μια με κοχυλια για multi κ μια με πετρες για julidochromis.
Περισσοτερες πληροφοριες μπορουν να σου δωσουν οι τανγκανικανοι... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
galagher shark | reselie | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 18-01-11 18:34 |
προβλημα με silver shark | elefterios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 17-01-11 22:32 |
silver shark | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-09-09 19:57 |
irredescent shark | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 10-12-02 18:56 |