![]() |
#1 |
Υλικά για Fluval 305
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδιά πήρα το Fluval 305 (μεταχειρισμένο) και θέλω να αλλάξω τα υλικά του, δεν γνωρίζω όμως τι θα πρέπει να πάρω. Θα ήθελα να με βοηθήσετε.
Σας ευχαριστώ |
|
Εμφανίσεις: 2521
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα και καλοριζικο.στα τρια καλαθακια που εχει μπορεις να βαλεις βιολογικο υλικο(siporax,substrat pro.).πιστευω πως το φιλτρο ειχε μαζι και τα 4 ασπρα σφουγγαρια τα οποια τα διατηρεις γιατι συγκρατουν την <<χοντρη βρωμια>> αλλα ανα τακτα χρονικα διαστηματα θα τα ξεπλενεις καλα με νερο(οχι ενυδρειου) και θα τα ξαναχρησιμοποιεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι υλικά έχει μέσα; Την διάταξη πρέπει να την κρατήσεις ως έχει γιατί αλλιώς δεν θα κάνει κυκλοφορία του νερού. Στα καλαθάκια με το βιολογικό υλικό μπορείς να βάλεις siporax, substrat pro ή matrix (Seachem). Πάντως και της Fluval μια χαρά είναι τα βιολογικά της. Αν έχει σε κάποιο καλαθάνι ενεργό ανθρακα ή κατι άλλο που δεν θέλεις μπορείς να τα αντικαταστήσεις με αυτά που σου είπα πιο πανω.
|
|||
|
|||
![]()
Τα υλικά που είχε μέσα ήταν 1,5 καλαθάκι siporax και άλλο 1,5 καλαθάκι είχε κάποια σακουλάκια με ένα μαύρο υλικό μέσα (σαν μπιλάκια μου φάνηκαν).
Τους έκανα απολύμανση όμως. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το έχω το προσπέκτους και θέλω την βοήθειά σας όσο αφορά εάν θα πρέπει να τα αλλάξω, φτάνει δηλαδή η απολύμανση ή όχι? |
|
||||
|
||||
![]()
Ειπώθηκε παραπάνω τι υλικά μπορείς να βάλεις.
Το "μαύρο υλικό" μάλλον είναι άνθρακας χρησιμοποιημένος και προφανώς για πέταμα. Όταν λες απολύμανση τι εννοείς? (το siporax αν το έπλυνες καλά και το έβρασες μπορείς να το ξαναχρησιμοποιήσεις) |
|
|||
|
|||
![]()
Είχα διαβάσει ένα ποστ από τον delta66 σε ένα άλλο φόρουμ που έλεγε http://www.greekdiscus.com/test2000/...849#post129849
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY CO2 - Υλικά... | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 52 | 15-02-14 00:33 |
Υλικά για fx5 | loki21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-12-10 02:11 |
Τι υλικά? | πλυμμήρας | Malawi | 14 | 08-02-08 01:26 |
Υλικά; | Kotsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 15-11-07 08:06 |
Υλικό για βράχο | frits | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 12-01-07 22:27 |