|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα θα αγορασω ενα 10λιτρο ενυδρειακι για καραντινα και βρεφοκομοιο και σκεφτομαι το στησιμο του διοτι δεν εχω φιλτρο ουτε θερμοστατη μονο μια αεραντλια εχω πρωτο ερωτημα μπορω να το στησω χωρις αυτα μονο με την αεραντλια?θα προμηθευτω φιλτρο και θερμοστατη αλλα οχι τωρα και το θεμα μου ειναι πως θα το στρωσω εφοσον το φιλτρο που θα παρω δεν χωραει βιολογικο υλικο μπορω να χρησιμοποιησω τα βακτηρια του εμποριου της seachem?(υποψιν εχω το "μεγαλο" ενυδρειο στωμενο μπορει να βοηθησει?)
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησιμο απο την αρχη???? | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 25-03-11 18:43 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ | ROULAMID | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 37 | 27-01-11 12:14 |
ενυδρειο καραντινας - νοσοκομειο | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 11-03-04 21:50 |
Ενυδρειο καραντινας "Νοσοκομειο". Τι και πως? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 21-09-03 17:07 |
Ενυδρειο καραντινας με φυτα...γινεται? | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 26-05-03 18:36 |