![]() |
#1 |
στελεχωση ενυδρειου
![]() Αξιολόγηση:
![]() εχω ενα ενυδρειο με 10 κιχλιδες malawi το 1) που θελω να ρωτησω ειναι εαν μπορω να βαλω και εναν αστακο? και 2) δωστε μου καμια ιδεα για διακοσμηση δηλ τι ειδους πετρες πρεπει να βαλω η τι αλλο τους αρεσει ? το ενυδρειο μου ειναι 300 λτ
|
|
Εμφανίσεις: 1966
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Αναστασία!
Τελικά έμαθες τι ψάρια είναι? Διότι αν ξέρεις τι ψάρια είναι(τα ονόματα τους) τότε θα ξέρεις και πως να στήσεις το ενυδρείο. Πχ αφρικάνικες κιχλίδες υπάρχουν παμπολες!(Malawi, Tangainyka, Victoria). Ανάλογα τι ψάρια φιλοξενείς φτιάχνεις και τον βυθό! Όσον αφορά τον αστακό, δεν γνωρίζω πάνω στο θέμα. Πάντως θα σου πρότεινα να μην τον βάλεις(γνώμη μου) |
|
||||
|
||||
![]()
Οι αστακοί δεν μπαίνουν με ψάρια.
Αν ψάξεις τις παρουσιάσεις των αφρικάνικων ενυδρείων θα πάρεις πολλές ιδέες για το στήσιμο και την διακόσμηση. (στον βυθό πάντως θέλεις ψιλή άμμο και πολλές πέτρες για να φτιάξεις κρυψώνες/φωλιές για τα ψάρια) |
|
|||
|
|||
![]()
ναι ξερω οτι ειναι malawi εννοειτε αυτο και εχω βρει και την ονομασια 3 ειδων εξ αυτων με πολυ ψαξιμο! λοιπον εχω 1) 3 neolamprologus leleupi η αλλιως karilani(lemon chichild) 2)1 γιατι το αλλο τελικα ψοφησε απο ικ pseudotropheus esterae η αλλιως red zebra και 3) 1 aulouocara huesheri
|
|
||||
|
||||
![]()
Σόρρυ που στο λέω, αλλά τα έκανες σαλάτα!
Έχεις κάνει μίξη Ταγκανίκα με Μαλάουι! Επίσης, έχεις ψάρια αταίριαστα μεταξύ τους! Τελικά ποιά είδη θές να κρατήσεις?(γιατί δεν μπορείς να τα έχεις και τα 2) Ή Malawi ή Τανγκανίκα θα έχεις! |
|
|||
|
|||
![]()
γιαυτο ρωταω η ουσια ειναι οτι οταν τα αγορασα μου ειπαν οτι ειναι malawi ολα γιατι δεν μπορουσα να ξερω τα ειδη ουτε πια ταιριαζουν μεταξυ τους αυτο υποτιθεται οτι το γνωριζει ενας σωστος επαγγελματιας οταν τα πουλαει ! εννοειτα οτι τα malawi θελω να κρατησω γιατι αυτα ηθελα εξαρχης!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάρε υπόψη σου ότι κάποια ψάρια ακόμη κι αν είναι απο την ίδια λίμνη μπορεί να είναι ασύμβατα μεταξύ τους για διάφορους λόγους. Κάνε μια προσπάθεια να βγάλεις μερικές καθαρές φωτογραφίες να μας τα δείξεις για να σου πούμε τι μπορείς να κάνεις. Όλοι έχουμε κάνει λάθη στην αρχή. |
|
||||
|
||||
![]()
Και κυρίως να βγάλεις γενική φωτό το ενυδρείο.
Θέλουμε να δούμε και τη διακόσμιση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph ενυδρειου | ραφαηλ10 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 11-08-11 09:23 |
μετακομιση ενυδρειου | dim orestiada | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-02-10 21:19 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Αγορα Ενυδρειου | knik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 05-02-08 21:05 |
pH ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-07 09:38 |