|
|
||||
|
||||
![]()
...guppies !
"Ε, και ποιο είναι το αξιοπερίεργο ?" θα μου πείτε... Τίποτα, κάποια στιγμή θα γεννούσαν. Απλά είναι η πρώτη μου φορά και συνέβη ερήμην μου - όσο έλειπα για το τριήμερο. Οταν έφυγα το Σάββατο, οι δυο γκαπίνες εγκυμονούσαν (κινδύνους ![]() Σήμερα με την επιστροφή, είδα μέχρι στιγμής τρία γκαπάκια/γκαπούλια/γκαπίδια να σουλατσάρουν στο "δασάκι" που σχηματίστηκε από τη java moss και τις mayaca. Είναι-δεν είναι 3-4 χιλιοστά σε μήκος, και αν δεν είχαν τα μαύρα μάτια τους, δύσκολα θα τα διέκρινα έτσι σχεδόν διάφανο που είναι το σώμα τους. Αντε καλή αρχή... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλός τα δέχτηκες
![]() Τώρα που ξεκίνησαν τα κουνελάκια ποίος τα πιάνει. ![]() ![]() Θα το καταλάβεις σε Κανά 6μηνο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
6μηνο? χμμμ
![]() Αλλα δυο νεογνά σήμερα... ![]() Μάλιστα... πήρα 6, πέθαναν τα δύο, μείνανε τέσσερα. Γεννήθηκαν κάποια, επέζησαν δύο που ήδη συμπεριφέρονται σαν τα άλλα - κυκλοφορούν παντού. Σήμερα άλλα δύο που όπως τα πρώτα, για την ώρα "κρύβονται" στα φυτά. -μέχρι στιγμής 8... Αν πάμε με αυτό τον ρυθμό, "τη βάψαμε" σε κανά εξάμηνο ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρωτα και τoν moderator σε αυτην την ενοτητα να σου πει την εμπειρια
του απο γεννητουρια guppies ![]() ![]() ![]() σαν τους κινεζους γεννουσανε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να σου ζήσουν ....
και στα εγγόνια με το καλό ... |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι σε λίγο καιρό δεν θα ξέρεις που να τα βάλεις οπως και εγώ ....
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζήσουν!!!!
Είναι πολύ ωραία εμπειρία!!!! Εγώ εδώ και 8 χρόνια διατηρώ ένα ενυδρείο 60 λίτρα μόνο με guppies και ακόμη δεν το έχω βαρεθεί... Το μικρόβιο του ενυδρείου όμως με έχει ωθήσει να έχω συνολικά 3 ενυδρεία! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάρκο να σου κάμω μια ερώτηση; τι κανεις με τις γέννες τι κανεις τα μωράκια; δεν εχεις υπερπληθυσμμό; για πες μου.... πως το διατηρεις το ενυδρείο χωρις υερπληθυσμό.
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζήσουν!!! Τα βαπτίσια πότε θα ειναι?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Προσπαθώ να έχω μία σωστή αναλογία αρσενικών - θυληκών με χρώματα που μου αρέσουν περισσότερο... Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις υπερπληθυσμό κάποιες φορές μέσα στο έτος... |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να εχεις πολλούς φίλους για να τα προλαμβαίνεις και να αφήνεις μόνο οσα θέλεις . Πάντως σε συγχαίρω που για 8 χρόνια μπορείς και κρατάς τα ενυδρεία σου χωρίς μεγάλη ιχθυοφότωση, εγώ δεν τα κατάφερα και δεν ξερω αν ποτε τα καταφέρω........
|
|