|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
που μπορω να βρω στη θεσσαλονικη υποστρωμα της ADA Aquasoil amazonia η το ecco complete?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευρεση πολικής αρκουδας στην Σαχάρα... Τρελάθηκες τελειως;
![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν παιζει ε να βρω ε?!τοτε καποιο σαιτ μεσω ιντερνετ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ADA κομματακι δυσκολο, εκτος και αν μπορουν να σου το φερουν καποιος με ειδικη παραγγελία.
Το ecco complete ποιας εταιριας είναι;; Dennerle; Αυτο ισως υπάρχει καπου.
|
|||
|
|||
![]()
δεν γνωριζω ποιας εταιρειας ειναι το ecco complete.θα κοιταξω σ΄'εναν γνωστο μου που δουλευει σε πετ σοπ της καβαλας!αλλιως καποια σελιδα για on-line παραγγελια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις ecco complete σκέτο δεν έχω - αλλά αν το θέλεις 50-50 με απλό χαλαζιακό χαλίκι, μόλις ξέστησα το φυτεμένο μου και θα έχω μπόλικο.
------------------------- BTW το eco-comlete είναι της carib-sea. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 03-08-11 στις 17:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.garnelenhaus.de/45_57_61/...ya-powder.html
και αλλού αν το ψάξεις... και αν πληρώσεις στέλνουν παντού!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 complete system??τι παιζει?? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-06-10 13:51 |
ECO COMPLETE ή AQUA SOIL AMAZONIA | lucky13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 15-01-10 02:12 |
Complete substrate | Αλεξης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 14-06-07 22:18 |
Γνωμη για συστημα CO2 complete | blackghost7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-12-06 13:59 |