![]() |
#1 |
πρωτη χρηση
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα, επεσε νερο στο νεο μου ενυδρειο. malawi. μπηκε σε λειτουργια το φιλτρο 750 λιτρα την ωρα. το ενυδρειο ειναι 180 λιτρα περιπου και κατι παραπανω. παρατηρω οτι εχει γεμισει φυσαλιδες στα τζαμια. ειναι φυσιολογικο? επισης η εισοδος του φιλτρου ειναι πισω απο ενα νταμαρι πετρες. μηπως επηρεαζει την ροη του νερου? εννοω μηπως δεν γινετε σωστα η φιλτρανση? Να τονισω οτι εγινε μπολιασμα και στρωνετε με τροφη. στις 5 το απογευμα πηρε μπρος το φιλτρο. το φιλτρο εχει σφουγγαρι και βιολογικο υλικο μπαλιτσες δεν θυμαμαι μαρκα υλικου.
|
|
Εμφανίσεις: 3419
|
|
||||
|
||||
![]()
Πος εκανες το μπολιασμα,(που καλα εκανες).Τορα 180 λιτ και μαλαουι θα σου πουν και η πιο εμπειρη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα σφουγγαρακια του παλιου φιλτρου τα στραγγιξα στο νερο του νεου καθως επισης και βιολογικο υλικο προστεθηκε στο φιλτρο. σημερα το πρωι που ξυπνησα παρατηρηρσα οτι οι φυσαλιδες εχουν μειωθει αισθητα απλα εχω τρελη θολουρα. Σε 3-4 μερες θα κανω τις πρωτες μετρησεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχας οσον αφορα για της φυσαλιδες, ειναι γιατι απο πολυ κρυο νερο ζεστάθηκε σε μεγαλη θερμοκρασια.
Για το μπολι οπως και να το ρίξεις καλα ειναι...απλα αμα κανεις μια διαδικασία Α θα παρει λιγοτερο χρονο να μπουν στο φιλτρο και να εγκατασταθουν απ οτι με τον τροπο Β... ...Αλλα οτι και να κανεις καλα ειναι. ΥΓ. Το μπολι που περνουμε...παντα πρεπει να ειναι απο υγειες ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Η θολουρα θα φυγει,ριχνε τροφη για ταιζεις τα βακτηρια.
|
|||
|
|||
![]()
το οτι μυριζει και λιγο σαν μουχλα ειναι φυσιολογικο? με κλειστο παντα το καπακι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι θερμοκρασία εχει το ενυδρειο? |
|
|||
|
|||
![]()
θερμομετρο θα παρω σημερα δεν προλαβα ακομα..για την μυρωδια μου το ειπαν τηλεφωνικος οποτε οταν παω σπιτι θα διαπιστωσω τι γινετε και θα σας πω παιδια..
ευχαριστω παντως.. |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν η θερμοκρασια ειναι μεγαλη, βγαζει μια μυρωδια...αλλα οχι τοσο χαλια.
Αν βγαζει τοσο χαλια, τοτε εχεις προβλημα...αλλα διαπιστωσε την μυρωδια... |
|
|||
|
|||
![]()
ο θερμοστατης απο την στιγμη που θα παρει πρωτη φορα μπροστα ποση ωρα θα κανει να φτασει φυσιολογικα παντα στην επιθυμητη θερμοκρασια σε 200 λιτρα νερου 200watt ειναι ο θερμοστατης. το λεω αυτο γιατι το πρωι που εβαλα το χερι μου λιγο μεσα δεν μου φανηκε το νερο για 26 βαθμους που το εχω ρυθμιση αλλα για πολυ λιγοτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
...το θεμα ειναι...
...μήπως ειναι παρα πανω απο 26? |
|
|||
|
|||
![]()
αγορινα λανς σου αναφερω οτι εβαλα το χερι μεσα,,θεωρω οτι μια θερμοκρασια 26 με 20 την καταλαβαινεις αισθητα. τελος παντων θα παρω θερμομετρακι τωρα το απογευμα και θα παω στον τοπο του εγκληματος μιας και ειμαι στην δουλεια τωρα και δεν μπορω να κανω και πολλα!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρηση λιπασματων η οχι? | skamanakos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 15-04-11 18:24 |
χρηση κολλας logo | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 06-11-07 13:29 |
ΧΡΗΣΗ DI ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ? | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-05-07 11:00 |
Φελλος για χρηση στο ενυδρειο. | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 04-10-04 07:02 |
χρηση μολυβιου ως ερμα | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 31-03-04 17:32 |