![]() |
#1 |
το pleko zompie
![]() Αξιολόγηση:
![]() για σας παιδια.ακουστε το απιστευτο..ενας φιλος ειχε παρη ενα ενειδρειο εβαλε κατι ψαρια που του ειχα κανει δωρο κατι ξηφομαχους εναν πλεκο και κατι μολι.εε αυτουνου του εφειγαν δυστηχος
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
λεο πρωτα να τον βοηθησω και να παμε να βαρεσουμε τον πετσοπα του και μετα αφου κανουμε την δουλεια μας να τον κλειδοσω μεσα στην τουαλετα με κλεισω το φως να δω αν θ'αντεξει κι'αυτο το ειδος.ilithius ilithius το γενος vlamenus..εεεε τι λες σπυρο;;;οσο για το pleko 4 μηνες περιπου χωρης τρωφη;;
|
||||
|
||||
![]()
Γνωστος μου ειχε οσκαρ το οποιο χωρις ταισμα και χωρις αλλαγες νερου (μπηκε φανταρος και δεν ασχοληθηκε κανεις με το ψαρακι) ειχε ζησει ετσι κοντα ενα χρονο συμφωνα με τα λεγομενα του. Κατι μου ειχε πει οτι τα ψαρια τρεφονται και απο το λυπος τους και κατι τετοια (τωρα αν ισχυει δεν ξερω για το λυπος κλπ, το ψαρι ομως ειχε ζησει).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε παιδια, αλλα εκλεισε το φιλτρο λεει 4 μηνες......
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν χρονια λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων είχα δώσει όλα μου τα ψάρια (έτσι νόμιζα) και το ενυδρείο μου ήταν με σβηστά φώτα, και καμία φροντίδα επί ένα χρόνο! Το φίλτρο παρόλα αυτά εξακολουθούσε να λειτουργεί. Μετά από ένα χρονο όταν αποφάσισα να ξανα ασχοληθώ΄, άναψα τα φωτα και ένα νέον τέτρα ζούσε όλο αυτόν τον καιρό εκεί, χωρίς τροφή κ χωρίς καμία άλλη προσοχή! Τώρα πως ζούσε το καημένο δε γνωρίζω... ΄
Ο καημένος ο πλεκούλης είχε αντοχές πάντως...
|
|||
|
|||
![]()
Θα τα έχει μειώσει κανένα χιλιοστό τα τζάμια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- εγω παντως κλειστο το βρηκα.το νερο κιτρινο αλλα διαμπερες,,αλλα το χαλικακι ειχε σκεπαστη απο μια καφε τεφρα.μην το πω αλλιος
φιλικα παντα Ακης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akoulis : 19-09-11 στις 14:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
|