|
![]() |
#1 |
Ειναι αληθεια οτι...
![]() Αξιολόγηση:
![]() Τα ψαρια ενουν αρχηγο?Ρωτησα εναν φιλο μου που εχει μαγαζι με ψαρια και μου ειπε το μεγαλυτερο ψαρι ειναι ο αρχηγος.Λιγο ανοητο να το πηστεψω αλλα λιγο αληθεια μου φαινεται γιατι εχω ενα ενυδρειο με 2 μεγαλα ψαρια που κανουν στην αγορα 20$ και ειναι ολη μερα μαζι και επειδη δεν εχουν κανει αυγα μαλλον αρσενικα ειναι τα ακολουθανε ολα τα υπολοιπα ψαρια σαν αγελη μου φαινεται, οταν παιρνω ομως καινουργεια ψαρια αργηζουν να τα τρωνε οταν ειναι πολυ μικρα και συγκεκριμενα μονο σε ενα μοναχικο ειδος μου γινεται αυτο.
|
|
Εμφανίσεις: 6846
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες.
1. Τι ψαρια εχεις? (οχι ποσο κοστιζουν) 2. Τι διαστασεις εχει το ενυδρειο? 3. Τιμες νερου του ενυδρειου? (NH3, NO2, NO3, pH, GH, KH, θερμοκρασια και οτι αλλο αν εχεις μετρησει) 4. Τιμες νερου στη βρυση? 5. Ποσο χρονων εισαι?
|
||||
|
||||
![]()
....Επισης:
1.ΑΦΜ 2.Α.Τ. 3.Διευθυνση κατοικιας και αριθμο 4.Τι νουμερο εσωρουχο φορας 5.Αυριο να ερθεις με τον κηδεμονα σου ![]() Καλως ηρθες φιλε! ![]() Σε γενικες γραμμες παντως δεν ισχυει οτι οποιος ειναι ο μεγαλητερος κανει και κουμαντο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχα με καταλαβατε οσο για το ενυδρειο 60 λιτρα ειναι το ειδος των ψαριων δεν ξερω
|
|
||||
|
||||
![]()
βγαλε μια φωτογραφια να τα δουμε τουλαχιστον, αλλιως δεν θα μπορεσουμε να σε βοηθησουμε!
καλως ηρθες και απο εμενα!
|
||||
|
||||
![]()
Όσο για τον αρχηγό αυτό είναι ένα ωραίο (επιστημονικό) άρθρο του Jens Krause πάνω στο leadership
![]() http://www.princeton.edu/~dir/pdf_di...&Fisheries.pdf |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- θα μεινω στην 5 ερωτηση
φιλικα παντα Ακης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akoulis : 28-07-11 στις 00:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προσωπικά, εκτός από το ότι κάνουν 20 ευρώ το ένα, δεν κατάλαβα τίποτα άλλο!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειδικα στις αφρικανες,υπαρχει ολοκληρη ιεραρχια,οχι μονο αρχηγος,αλλα και υπαρχηγος,μεχρι και δεκανεα εχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
κι επειδή λόγο ζέστης βλέπω όρεξη για πλακίτσες
στις αφρικάνες πέφτουν και κρατήσεις στερήσεις εξόδου και τέτοια ή ο δοίκας είναι χαλαρουήτα? επίσης σε αυτήν την ιεραρχία ,ο κάτοχος του ενυδρείου τι θέση έχει? Αρχιλοχίας σιτισμού??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μυθος η αληθεια??? | kokos125 | Δίσκοι | 20 | 30-01-10 13:08 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
ειναι αληθεια; | μελινακι | Ζωοτόκα | 31 | 29-02-08 20:57 |