|
![]() |
#1 |
Dεν τρωει το σκαλαρι
![]() Αξιολόγηση:
![]() για σας, πηρα πριν μερικες μερες ενα σκαλαρι και δεν εχει φαει καθολου. επισης τα περιτωματα του βγαινουν διαφανα. οι μετρησεις μου ειναι κανονικες, τι μπορει να φταιει?
|
|
Εμφανίσεις: 3880
|
|
|||
|
|||
![]()
κινείται κανονικά; έχει καμιά περίεργη συμπεριφορά;
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα το εχω 5 μερες και καθεται κυριως σε ενα σημειο. δεν κοβει βολτες στο ενυδρειο οπως τα υπολοιπα ψαρια..
------------------------- βοηθεια ρε παιδια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 17-07-11 στις 20:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μοιάζει σαν μόλυνση από εσωτερικό βακτήριο χωρίς να είναι αυτό 100%
Δίαβασε αυτό μήπως βρείς κάτι -> http://www.sera.de/fileadmin/guidebo...LMITTEL_GR.pdf |
|
||||
|
||||
![]()
Για σου και από μένα και εγώ μεταμόρφωση μένω. Ξεκίνα πρώτα από το μαγαζί που το πήρες τη του έδινε για φαγητό. Μετά δες αν είναι πρησμένη η κιλά του.Μετά προσπάθησε να το ταΐσεις αποξηραμένο κόκκινο σκουλήκι.Δόστου χρώνω προσαρμογής.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν τρωει....... | barcelonista | Bettas | 3 | 20-02-09 14:42 |
τι τρωει το χελι? | Nikos95 | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 13-11-08 19:09 |
δεν τρωει,,,,γιατι ? | tok | Δίσκοι | 8 | 16-02-08 19:28 |
OSCAR ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ!!! HELP | paschalis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 15-10-07 17:33 |
Δεν τρωει!!! | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 22-04-07 20:41 |