|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα , ηθελα να μαθω αν το αντιχλωριο εχει ληξει εδω και ενα χρονο , εχουμε θεμα ??? κανει δουλεια ? ή ριξω δεν ριξω ειναι το ιδιο ? κακο παντως δεν παιζει να κανει
|
||||
|
||||
![]()
Το αντιχλωριο απ'όσο ξερω δεν λήγει, γιατι είναι χημικό. Αν εχει βιταμινες, βακτηρια κτλπ απλα δεν θα ισχυουν. Το χλωριο θα το απομακρυνει παντως απο το νερο.
|
||||
|
||||
![]()
ok danke !!!
|
||||
|
||||
![]()
για το αντιχλώριο ειδικά-αν λήγει δεν ξέρω
αλλά τα χημικά λήγουν. όσα χημικά έχω στην δουλειά μου τουλάχιστον-και είναι πολλά....... λήγουν για διάφορους λόγους ακόμα και απλά διαλλύματα μίας ουσίας με νερό έχουν περιορισμένο χρόνο διατήρησης ανοιχτά-και λίγο περισσότερο αν δεν τα έχεις ανοίξει ακόμα |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αλλα αν δεν αντιδράσουν με κάτι πως θα λήξουν;
Εγω ειχα ρωτήσει για το sera aquatan και μου είχε πει οτι δεν λήγει.
|
||||
|
||||
![]()
λήγουν απο πολυμερισμό
απο οξείδωση απο γήρανση κι άλλα που δεν με αφήνει το στενό μου γνωστικό πεδίο μέχρι και το απλό διάλυμα ανθρακικού νατρίου λήγει σε ένα χρόνο τα δοχεία απο πολυπροπυλένιο και πολυαιθυλένιο είναι διαπνέοντα (λίγο μεν αλλά είναι) συνεπώς υπάρχει αντίδραση με το οξυγόνο και πολλά άλλα παραδείγματα για το αντιχλώριο ειδικά πάντως δεν γνωρίζω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντιχλωριο | solferino | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 14-01-11 04:42 |
αντιχλωριο | ducatisti | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 11-01-10 21:47 |
αντιχλωριο | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-08-07 20:29 |
ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΟ για μονομαχους??? | mariah | Bettas | 19 | 14-05-07 17:18 |
αντιχλωριο | stefapat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 21-12-06 02:17 |