|
||||
|
||||
![]()
για όσους δεν διάβασαν το θέμα με τους θανάτους που είχα
τα ψαράκια που σώθηκαν δεν θέλω να τα βάλω πάλι στο ενυδρείο που είχα τα προβλήματα αλλά το άλλο που έφτιαξα δεν έχει στρώσει ακόμα-δεν έχει αμμωνία αλλά έχει 5 NO2 και απο ότι καταλαβαίνω δεν μπορώ να τα βάλω εκεί ακόμα οπότε αναγκαστικά έχω βάλει 2 κόνγκο τέτρα και 4 κίλλι gardnieri σε ένα δεκάλιτρο μπουκάλι με νερό τους έχω βάλει αεραντλία και δεν τα ταίζω πόσο καιρό μπορώ να τα έχω εκεί? και πως μπορώ να εξασφαλίσω ότι θα είναι υγιή (γιατί ευτυχισμένα το βλέπω δύσκολο)? να τα ταίσω υποθέτω ότι δεν μπορώ γιατί που θα πάνε τα απόβλητά τους-δεν έχω φίλτρο με βιολογία να τους βάλω κανα φυτό μέσα-ας πούμε ανούμπια ή κερατόφυλλο να έχουν τουλάχιστον κρυψώνες? αν τα ταίσω και μετά αλλάξω όλο το νερό? κάνει έτσι? ας πούμε ότι ήθελα να τα μεταφέρω πολύ μακριά- σε ένα μπουκάλι νερό ατάιστα και με αεραντλία πόσο καιρό μένουν χωρίς αλλαγή νερού? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καραντίνα - Quarantine | Jeepas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 26-05-11 17:02 |
καραντίνα ??? | duaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 03-03-09 21:34 |
Γνώμες για ενυδρείο-καραντίνα | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-09-08 21:27 |
καραντίνα....σε δοχείο PET??? | cobaingr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 19-11-05 23:30 |
Καραντίνα Δίσκων | MaGiC | Δίσκοι | 9 | 06-06-05 22:31 |