![]() |
#1 |
και παλι βοηθεια
![]() Αξιολόγηση:
![]() εχω ακομα 2 προβληματα
1:πριν παρω τον μονομαχο για να ειναι καθαρο το ενυδρειο εκανα μια αλλαγη νερου κλαι χρησιμοποιησα σκουπα βυθου....μετα απο αυτο τις τελευταιες 3 μερες στο νερο του ενυδρειου επιπλεουν βρομιες.....ταυτοχρονα εδω και λιγο καιρο το νερο του ενυδρειου ειναι καπως πρασινοκιτρινο(μαλλον δεν ειναι αλγη)νομιζα πως η αλαγη νερου θα εξουδετερωνε αλλα τλκ απλος μιωσε το προβλημα...τι μπορω να κανω? 2:την δευτερα μαζι με το μονομαχο πηρα καιο 2 φυτα...τα φυτεψα εριξα 2 λιπασματα και σημερα καταλαθος καθως εκανα δουλειες στο ενυδρειο τραβιξα ελαυρως καποια φυλλα τους και ξεριζοθηκαν...το ενα φυτο μαλιστα χωρηστηκε σε τρια μικροτερα απο τα οποια εχει κοπει σχεδον ολη η ριζα.....ειναι φισιολογικα αυτα τα π΄ραγματα για νεα φυτα?θα ξαναβγαλει ριζες το ενα?θα καταφερουν να ριζοσουν?μηπως εχω πολυ λιγο χαλικι?ποσα κιλα χαλικι θελει ενα ενυδρειο 50-40-20?εγω παντως εχω 7 κιλα(και μου φενοντε λιγα) παρακαλω απαντηστε...θα το εκτιμουσα ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3377
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!! | ελενη | Δίσκοι | 13 | 01-03-11 12:29 |
ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ | cathyki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-01-11 15:41 |
API και παλι API | diaton101 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 04-12-10 19:33 |