|
![]() |
#1 |
Αιωρουμενα κερατοφυλλα
![]() Αξιολόγηση:
![]() αλλη μια ερωτηση παιδια χωρισ να θελω να σασ πρηξω. έχω κερατοφυλλα στο ενυδρειο μου και τα ψαρια πηγαινουν και τα μαδανε συνέχεια με αποτελεσμα να αιωρουνται συνεχεια στο ενυδρειο.δεν θελω να βαζω συνέχεια το χερι μου μεσα με αποχι και να τα μαζευω γιατι δεν θελω να τρομαζω τα ψάρια.αν παρω σκουπα βυθου θα τα μαζευει λετε?
|
|
Εμφανίσεις: 2326
|
|
|||
|
|||
![]()
η σκουπα δηλαδη θα τα τρομάξει λιγοτερο απ'ότι η αποχη;
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ψαρια εχεις?? το μαδανε σιγουρα τα ψαρια ή το κερατοφυλλο σου χαλαει για καποιο λογο με αυτο το αποτελεσμα??
εχοντας κερατοφυλλο σε διαφορα ενυδρεια...κανενα ψαρι δε μου το μαδουσε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι να ανακαλυψεις την αιτια του προβληματος, μπορεις να μαζευεις τα υπολειματα κρατωντας μια αποχη περιμενοντας να στα φερει η ροη (αν δεν θελεις να τα κυνηγας μεσα στο ενυδρειο).
|
||||
|
||||
![]()
εχω 4 πλατυς 4 τετρασ και 1 γκαπυ μεσα..τα πλατυς γενικα πανε πανω στα φυτα και ειναι πιο ενεργητικα τρογωντασ απο αυτα ( μαλλον αλγη) αιωρουνται καρφιτσες απο κερατοφυλλα και καμια φορα ολοκληρο κλωναρι.πηρα σκουπα βυθου ομωσ και την κυριακη που θα ξανακανω αλλαγη θα προσπαθησω να τα μαζεψω..αλλιωσ προτεινετε να τα βγάλω? γιατι μπορει να σαπιζουν και να απελευθερωθει αμμωνια?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κερατοφυλλα | nikos6 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-11-09 10:08 |
Πως φυτευουν τα κερατοφυλλα??? | goazila | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 11-07-09 21:52 |
αιωρουμενα σωματιδια | Teo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 20-08-08 15:51 |
Αιωρουμενα σωματιδια | GFON | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 19-10-06 11:38 |