|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4_zjn3P7f1c
Mήπως έχω τη πρώτη μαμά guppy? Γιατί έχει παχύνει μόνο στη κοιλιά και πολύ περισσότερο απο τα άλλα.. Για ρίξτε μιά ματια οι πιο έμπειροι να μου πείτε αν θέλετε.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για να εχεις "μαμα" γκαπυ θα πρεπει να εχεις πρωτα μια θυληκια γκαπυ
αυτα που εχεις εσυ ειναι ολα αρσενικα αν ειδα καλα |
|
||||
|
||||
![]()
Δέν είναι θυληκό δηλ το παχύ gappy?
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που μας δειχνεις τουλαχιστον ειναι 100% αρσενικο
μηπως ταισες πριν απο λιγο???γιατι ειδα το ενα που βρηκε ενα φυλλαρακι στον πατο...αν εριξες πολλη τροφη λογικο ειναι να φουσκωσει (στο βιντεο παντως που μας δειχνεις σε καποια φαση ολο το ενυδρειο δεν ειδα ουτε ενα θυληκο) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι ετσι μερες ή ταιζεις παρα πολυ ή ειναι δυσκοιλιο ή ειναι αρρωστο(πανω σε αυτο ας μιλησουν οι πιο εμπειροι)
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιάνω τροφή με τα δύο μου δάχτυλα μη φανταστείς πολύ.. τη θριματίζω λίγο και τη ρίχνω μέσα (μία φορά την ημέρα)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανά από την αρχή θέλω help. | antonis15 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 18-08-10 20:45 |
Ick ξανά!! | Moutralewn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 33 | 04-07-10 18:48 |
Ρεφρακτόμετρο ξανά... | nikman | Λοιπός εξοπλισμός | 6 | 14-02-08 00:36 |
ξανά-μανά παρουσίαση | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-10-06 18:24 |
Ξανά cryptocarium | manosdr | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 06-09-04 05:33 |