|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Ερωτηση: Τι κανετε (ή θα κανατε) αν ανακαλυψετε οτι εχετε κανει γκαφα με καποιο ψαρι που δεν ταιραζει με τη συνθεση των ψαριων σας ή με το ενυδρειο σας γενικα? 1. Το πουλαω/χαριζω σε αγγελια. 2. Το πουλαω/χαριζω σε πετσοπ 3. Το πουλαω/χαριζω σε χομπιστα που εχω ελεγξει οτι εχει καταλληλο ενυδρειο. 4. Στηνω ενυδρειο καταλληλο για αυτο το ψαρι, επειδη μου αρεσει πολυ και θελω να το κρατησω. 5. Το κραταω στο ενυδρειο μου αφου δεν βρηκα να το δωσω για φιλοξενια σε καταλληλοτερο ενυδρειο απο το δικο μου και συνεχιζω να ψαχνω ειτε να το δωσω ειτε να στησω οταν μπορεσω σωστο ενυδρειο και για αυτο το ψαρι. 6. Του κανω ευθανασια. 7. Το πεταω. 8. Κανω κατι αλλο. (γραψτε τι) 9. Δεν κανω ποτε γκαφες με τα ψαρια μου, γιατι πριν τα παρω μελεταω ποροσεκτικα τις αναγκες τους και αν μπορω να τους τις καλυψω. . . .
|
||||
|
||||
![]()
4)kαι αν δεν γινεται μετα παμε στο 3)...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν με σφάξει η γυναίκα μου....
4. Στηνω ενυδρειο καταλληλο για αυτο το ψαρι, επειδη μου αρεσει πολυ και θελω να το κρατησω. Αλλοιώς... 3. Το πουλαω/χαριζω σε χομπιστα που εχω ελεγξει οτι εχει καταλληλο ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη εκανα ενα edit τσεκαρετε και εσεις παλικαρια μου (giannisqq και qs-plan) που εχετε ηδη απαντησει πριν αυτο το ποστ, αν συμπιπτει η αριθμιση της απαντησης σας με την αριθμηση του πρωτου ποστ και διορθωστε και εσεις.
Και συγνωμη.
|
||||
|
||||
![]()
9
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ν αυτό το ψάρι είναι δίσκος, το δίνω σε εσένα Σπύρο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σουσι.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
4. Στηνω ενυδρειο καταλληλο για αυτο το ψαρι, επειδη μου αρεσει πολυ και θελω να το κρατησω.
3. Το πουλαω/χαριζω σε χομπιστα που εχω ελεγξει οτι εχει καταλληλο ενυδρειο. 1. Το πουλαω/χαριζω σε αγγελια. 5. Το κραταω στο ενυδρειο μου αφου δεν βρηκα να το δωσω για φιλοξενια σε καταλληλοτερο ενυδρειο απο το δικο μου και συνεχιζω να ψαχνω ειτε να το δωσω ειτε να στησω οταν μπορεσω σωστο ενυδρειο και για αυτο το ψαρι. 2. Το πουλαω/χαριζω σε πετσοπ |
|
||||
|
||||
![]()
Τα έδωσα στο πετ-σοπ ανταλλάσοντας τα με καταλληλότερα.Και μην πει κανείς ότι δεν την έχει πατήσει ποτέ!
|
|
||||
|
||||
![]()
οτι εκανα τωρα η το 1 η το 2 αλλα στην δικια μου περιπτωση το εδωσα σε pet shop
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
9
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα τελευταία:
9. Δεν κανω ποτε γκαφες με τα ψαρια μου, γιατι πριν τα παρω μελεταω ποροσεκτικα τις αναγκες τους και αν μπορω να τους τις καλυψω. Αλλιως, αναλόγως το ψαρι: 3. Το πουλαω/χαριζω σε χομπιστα που εχω ελεγξει οτι εχει καταλληλο ενυδρειο. ή 4. Στηνω ενυδρειο καταλληλο για αυτο το ψαρι, επειδη μου αρεσει πολυ και θελω να το κρατησω.
|
|||
|
|||
![]()
9. πλέον
παλιά 8. To κρατάω για να δω εαν ισχύουν όλα αυτά που διαβάζω! Εαν δω προβληματα τοτε παω στο 4. |
|
|||
|
|||
![]()
4 n 5
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηθελα να ξερα θα απαντησει κανενας το πεταω ? ή το κανω αυθανασια ?
εγω παντως το ψαχνω πρωτα.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευελπιστω το 4, οταν ερθει η ωρα γιατι το εχω κανει το overstocking μου
![]() το 9 εχω χαλιναγωγισει την χαζομαρα μου στοκαρω αντιχλωρια και λιπασματα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τo χαριζω δεν πουλαω ποτε τιποτε, ουτε σε συνχομπιστες ουτε σε πετσοπ.
|
|||
|
|||
![]()
Κατά σειρά δυνατότητας τη συγκεκριμένη στιγμή: 5-3-2-4.
Δεν πουλάω ψάρια, μόνο τα χαρίζω ή τα ανταλλάσω σε πετ σοπ, και πλέον προσέχω πολύ πριν βάλω ένα καινούργιο ψάρι μέσα στο ενυδρείο οπότε δεν βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση πλέον. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψαρι να βαλω? | Geovai | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 03-10-10 14:46 |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?! | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 06-02-10 01:14 |
τι ψαρι...?? | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 67 | 28-10-08 19:00 |
Γιατι τα κανετε ολα τοσο πολυπλοκα? | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 26-01-04 17:40 |