|
||||
|
||||
![]()
Ποια ειναι η maximum θερμοκρασια νερου που μπορει να επιτευχθει με ενα θερμοστατη? Εννοειται οτι εχουμε υπολογισει τα watt/liters...
|
||||
|
||||
![]()
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Γιατί μπορεί να βρείς θερμοστάτη να σου βράσει το νερό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θελω να κραταω το νερο με καποιες χρωστικες ουσιες για 6-7 μερες στους 40 βαθμους κελσιου για να χρωματιζω καποια ξυλα... μικρα εννοειται!
|
||||
|
||||
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια για θερμοστατη | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-10-11 09:54 |
Προστατευτικο σε θερμοστατη | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-09-10 23:20 |
Βοήθεια με θερμοστατη | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 26-01-10 14:15 |
Προβλημα με θερμοστατη | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 24-09-07 08:04 |