![]() |
#1 |
Που μπορω να βρω βαρελι?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα. Που μπορω να βρω βαρελι πλαστικο (ή κατι τετοιο) για τις αλλαγες νερου? Θελω 30 λιτρα. Σε τι μαγαζι να απευθυνθω?
|
|
Εμφανίσεις: 4490
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα είχα την ίδια απορία και εγώ ! Για να δούμε πιο μαγαζί πουλάει τετοια...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε μου αρέσει σαν ιδέα αυτο μιας και είναι σχετικά ακριβοι σαν μαγαζια αυτοι με τα χρωματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα κανω μια βολτα αυριο σε μαγαζια και βλεπουμε...
Αν κανεις ξερει τιποτα ακομα, περιμενω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω βρηκα ενα βαρελι 40λιτρα 20¤ σε μαγαζι που πουλουσε οικιακα ειδη κυριως πλαστικα και εξω ειχε γλαστρες κτλ.
Ψαξε και ολο και καπου θα βρεις,αλλιως ελα Καβαλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για Θεσσαλονίκη στην οδό Φράγκων στο δεξί χέρι (απέναντι από το παλιό νοσοκομείο) πήρα 50lt με 14¤. Έχει και 40lt με 12¤
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ειδη οικιακης χρησης,ειτε μαγαζι ειτε αποθηκη.εγω κανω τη δουλεια μου με κουβα απο σφουγγαρισμα,εχει και μικρους εχει και μεγαλους..
|
|
||||
|
||||
![]()
δες λιγο και εδω
http://www.viovas.gr/products6.php?w...n1=3&open2=171
|
||||
|
||||
![]()
30 λιτρων απο χρωματοπωλειο-σιδηρικα της γειτονιας στα 14ευρω
|
|
||||
|
||||
![]()
ΙΚΕΑ τετραγωνο ημιδιαφανες εως και 50 λιτρα κατω απο 5 ευρω
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να ειστε καλα παιδια. Μολις γυρισα απο το χρωματοπωλειο της γειτονιας μου. Βρηκα με 6 ευρω βαρελακι 20λιτρο και πηρα 2.
Ειχε και κατι σαν ποτιστηρια των 15 λιτρων στα 5,50 ευρω και ειχε και ενα 40αρι βαρελι στα 14 ευρω. Προτιμησα να παρω τα 2 20λιτρα και οχι το ενα 40λιτρο για να μπορω να τα σηκωνω οταν θα κανω τις αλλαγες νερου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
φαινεται εισαι νεος ακομα και αντεχει η μεση σου
αν θελεις να γλιτωσεις το σηκωμα μια και καλη παρε αυτο να σωθεις. http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2273
|
||||
|
||||
![]()
πρακτικερ εχει αλλα δεν ξερω τιμες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πλαστικο βαρελι, που? | vaspiou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 16-02-11 14:38 |
τυρφη σε βαρελι προετοιμασιας νερου. | manos_samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 20-01-11 22:27 |
Βαρελι προετοιμασιας 100λτ και αντλια ζητω | irongud | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 12-01-11 17:34 |
Βαρελι προετοιμασιας | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 13-06-07 16:06 |