|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε λιγο καιρό θα μετακομισω και θα μείνω με την κοπέλα μου σε δικο μας Σπιτι
Όπως καταλαβαίνετε θα έρθει και το ενυδρειο μαζί μου έχω 4 δίσκους σε 200 λίτρα το ξέρω μπορεί να φωναξετε ότι είναι λίγα αλλα είναι στο προγραμμα του 2012 μια αλλαγή ενυδρειου. Έξοδα βλέπετε πολλά Στο ζητούμενο τώρα.....έτυχε κάποιες φορές να είναι μαζί στις αλλαγές νερού και φάνηκε μια σκέψη πάνω απο κεφάλι της ![]() Σκέφτηκα μήπως περάσω κάποια σωλήνα ώστε να φεύγει σε κάποια σωλήνα αποχέτευσης το νερό αλλα όπως το σκέφτηκα έτσι και το ξέχασα ....απλά δεν γίνεται!!! Έτσι σκέφτομαι να βρω ένα δοχείο χωρητικότητας 5λιτρων και να αφαιρω+προσθετο καθημερινά απο 5 λίτρα ώστε να περιορισω τον κούβα και το λάστιχο απο το σαλόνι. Είναι αρκετή αυτή η αλλαγή νερού η να την αύξηση στο διπλάσιο; Δεν σας κρύβω ότι το έχω αρχίσει ήδη....για να γίνει συνήθεια... Παρακαλώ τα φώτα σας
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συχνοτητα αλλαγων νερου | panosthess76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 24-11-09 15:01 |
Τα φώτα σας για τα φώτα μου παρακαλώ!!! | Tassos1 | Φωτισμός | 3 | 13-03-08 15:00 |
αναγκαιοτητα αλλαγων νερου | orck | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 27-12-07 16:58 |
φίλτρο νερού και μετρησεις αλλαγων | PanosII | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-07-07 15:09 |
Τροποι αλλαγων νερου | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 18:31 |