|
||||
|
||||
![]()
Πριν μια ωρα αγορασα ενα κοπαδι sterbai τα εχω μεσα στη σακουλα ακομη και παρατηρησα οτι το ενα εχει λιγο κομμενη ουρα.Τι να εχει?Αν το βαλω στο ενυδρειο θα εχουν προβλημα τα αλλα ψαρια?
|
||||
|
||||
![]()
πολλα μπορει να εχει!!!!! απο εκει που τα πηρες με τι αλλα ψαρια ηταν μαζι ισως ειναι δαγκωμα απο αλλα επιθετικα ψαρια...... ισως τραυματισμος σε κατι αιχμηρο..... ισως ασθενεια!!!!!! ισως και τπτ απο ολα αυτα
![]() εγω θα το εβαζα κανονικα αλλα θα το παρατηρουσα για να δω την εξελιξη και αν χειροτερευε η κατασταση του θα το εβαζα σε καραντινα
|
||||
|
||||
![]()
Στο ενυδρειο του petshop που τα αγορασα ειχε μονο τετοια ψαρια δεν ειχε κατι αλλο.Το θεμα ειναι οτι θα το βαλω μαζι με δισκους και δεν θελω σε καιμια περιπτωση αν εχει καποια ασθενεια να την μεταφερει στους δισκους.Η αλλη περιπτωση ειναι να το βαλω σε ενα αλλο ενυδρειο μαζι με molly.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα ειδα πριν φυγω απο το μαγαζι αν τα εβλεπα θα του ελεγα να μου το αλλαξει.Τα ψαρια θα τα βαλω στο ενυδρειο αυριο το πρωι γιατι δεν ειμαι στην λημνο.Ελπιζω να βοηθησει καποιος!
------------------------- Δεν θελω να κανω λαθος κινηση τι εχετε να μου πρωτεινετε? ------------------------- Καμια γνωμη?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIASKR : 16-04-11 στις 12:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παρατήρησε προσεκτικά την ουρα του , οταν λες κομενη εννοεις σαν να την εχεις κοψει με ψαλιδακι ?? αν ειναι ετσι δεν εχει προβλημα , βαλτο κανονικα στο ενυδρειο , θα ξαναβγει η ουρα του. (μαλλον ειναι απο καπιο φαγομα απο αλλο , δεν εχει ασθενεια το ψαρι)
Τωρα αν δεις και ειναι αλλοιωμένη (σαν να σαπιζει) τοτε υπαρχει προβλημα και θα πρεπει να μπει σε ενυδρειο καραντινα για θεραπια.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το ψαρακι του ηλια τα τσιτωσε! μου εφερε και εμενα πεντε και το ενα ψοφισε μετα απο 6 ωρες χωρις να φαινεται εξωτερικα καποιο προβλημα
|
|
|||
|
|||
![]()
Εφόσον δίνεται τόσα χρήματα για τους δίσκους γιατί δεν έχετε και ενα ενυδρείο μικρό καραντίνας;
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ σωστο αυτο που λες αλλα αν φερω και δευτερο ενυδρειο στο σπιτι πρεπει να βρω και ενα δικηγορο να μου κανονισει το διαζυγιο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειχαμε απωλειες τελικα 2 εγω και 1 του δημητρη.Τσαμπα τα χρηματα.
|
||||
|
||||
![]()
ποσο τα εχει????
|
||||
|
||||
![]()
4,5¤ το ενα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras trilineatus ή corydoras julii; | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 03-04-11 11:14 |
corydoras | Δημητρης89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 02-11-10 01:46 |
corydoras.τι εχει?? | Gojoy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-05-09 10:49 |
Corydoras | yannis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 14-12-05 10:25 |
corydoras | anasios | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 10-09-05 00:45 |