|
||||
|
||||
![]()
στο ενυδρειο μου 210 l μου εχω 2 λαμπες 30watt T8 μια λευκη και μια μπλε.
Σκεφτομαι να τις αλαξω σε Τ5 και ειδη εχω παρει ballast, σκεφτομαι για αυτες τις δυο ( λευκη + μπλε ) Εχει χρησιμοποιησει κανεις τις συγκεκριμενες ? Θα δω καλητερο φωτισμο με τις Τ5 ως προς χρωματα των ψαριων , και θα βοηθησει και στην αναπτυξη του βραχου καλητερα ??? Οποτε αξιζει τον κοπο η αλλαγη ?? ------------------------- κανενας φιλος που να τις εχει ? αν ειναι να μην τις παραγγηλω αν δεν δω διαφορα και να αφησω τις Τ8.
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimmis1974 : 17-03-11 στις 19:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κανένας που έχει θαλασσινό δεν χρησιμοποιεί Τ8 λάμπες. Η διαφορά είναι τεράστια. Ίσως στην αρχή μέχρι να κανονιστεί ο προϋπολογισμός αλλά μετά σε Τ5 ή ΜΗ καταλήγει . Από Τ5 ξέρω ότι η μάρκα ΑΤΙ είναι κορυφαία.
|
||||
|
||||
![]()
+1 Για τις ΑΤΙ.
Εγώ χρησιμοποιώ 7 της Giesemann και 1 της Korallen-Zucht που είναι εξίσου καλές με τις ΑΤΙ, έχουν αντίσοιχο φάσμα φωτός. Νομίζω αυτές οι 3 είναι οι κορυφαίες, οπότε κάπου εκεί πρέπει να δεις.
|
||||
|
||||
![]()
παραγγηλα απο petcumulus τις 2 (white και blue) της Aquamedic , τωρα αυτες της ΑΤΙ που λετε δεν τις βρησκω πουθενα , ασε που μπορει να ειναι και πολυ ακριβες , ενω οι aquamedic ειναι σε καλη τιμη.
Δεν πηστευω οτι θα ειναι κακες οι aquamedic , αλλωστε ειναι απο μια εταιρια που ειναι απο τις καλητερες για ενυδρειακα ειδη. Για να δουμε ... τι θα δουμε οταν τις βαλω , ελπιζω να μην στραβωθουν τα ψαρακια μου !! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το σίγουρο είναι ότι θα δεις διαφορά προς το καλύτερο, τώρα η ΑΤΙ είναι σαφώς καλύτερες από την aguamedic ( αυτό βέβαια είναι τελείως υποκειμενικό κατά την γνώμη μου ) αλλά είναι και πιο ακριβές. ΑΤΙ λάμπες έχω την εντύπωση ότι έχει το nemoworld.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|