|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα αλλη μια φορα στην παρρεα εχω μια απορια αν μπορει καποιος να μου τη λυσει. Μονο σε μενα τσακιζουν την Moss σαν αγελαδες η ειναι γενικο το κακο?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιες εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα dimis1978 εχω Praecox boesmani goldiei αυτο γινεται κανα 2 βδομαδες εντατικα κατα το βραδυ πριν απλα τσιμπολογουσαν
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αναγκη για φυτικη διατροφη στις μελανοταινιες ειναι πολυ βασικη.
Ταιζε τους συμπληρωματικα με τις αλλες τροφες 3 φορες την εβδομαδα φυτικη τροφη (υψηλη περιεκτικοτητα σε σπιρουλινα) και αν εχεις εχεις βαλε τους 2 φορες την εβδομαδα lemna minor(φακη),την λατρευουν.
|
||||
|
||||
![]()
Ισως βρηκα την αιτια για την εξαρση με την moss λιγο πριν κλεισουν τα φωτα πηγα να μαζεψω ενα κομματι Moss που επεπλεε και ειδα καμμια 10 αυγα
![]() Εχεις να προτεινεις καποια φυτικη τροφη μη παω κουτουρου απ την εμπειρια σου?Lemna minor σκεφτομουν να βαλω αλλα δεν ηξερα μηπως κατακλυσει το ενυδρειο και μετα αντε μαζεψε την η θα την περιποιηθουν δεοντως?? |
|
||||
|
||||
![]()
Στις δικες μου η φακη δεν υπαρχει μετα απο 20 λεπτα...
Τροφη οποιοδηποτε φυλλαρακι φυτικης προελευσης που να αναφερει επανω ρητα την υπαρξη περιεκτικότητας σε σπιρουλινα,εχω παρει πολλες,και τροπικαλ και τετρα και οσεαν...
|
||||
|
||||
![]()
Οκ σε ευχαριστω να σαι καλα θα τα χτυπησω στην επομενη εξορμηση στα pet
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SAE + Moss | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-08-10 21:07 |
bba - moss | lucky13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-01-10 02:31 |
Java moss VS Java moss Chrismass tree | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 27-02-09 15:23 |
moss | leonm | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 23-10-06 14:25 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |