![]() |
#1 |
Aλλαζοντας το νερο??
![]() Αξιολόγηση:
![]() Εχω την απορια οταν κανω αλλαγες νερου τι γινεται με τους θερμοστατες που μενουν εστω για λιγο εκτος νερου ενω ειναι στην πριζα??τους βγαζουμε απο την πριζα ενω κανουμε αλλαγη???εχω ακουσει οτι σπανε εκτος νερου αν ειναι αναμενει???
|
|
Εμφανίσεις: 2279
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα τους βγάζουμε από την πρίζα στις αλλαγές. Μπορεί να σπάσουν και υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας,
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο θερμοστατης πρεπει να ειναι παντα μεσα στο νερο αν ειναι στην μπριζα, ουτε λεπτο εξω αλλιως dead
![]() Γιατι ομως παιδευεσαι βαλε βγαλε μπριζα, τον τοποθετεις πιο χαμηλα ετσι ωστε να μην ξενεριζει, απλα πραματα....... Τι αλλαγες κανεις και κατεβαινει τοσο χαμηλα η σταθμη ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα και τους θερμαντηρες.
Εγω δεν τους βγαζω εκτος ρευματος κατα την αλλαγη, και δεν εχουν παθει το παραμικρο εδω και χρονια. Η σταθμη του νερου πεφτει μεχρι εκει που αρχιζει το "ελατηριο", δλδ οι μισοι ειναι εκτος νερου. Μια αλλη περιπτωση ειναι να τους εχεις τοποθετημενους λοξα και βυθισμενους (αν ειναι βυθιζομενοι), ετσι ωστε οταν πεφτει η σταθμη να μην μενουν εκτος νερου. Εγω δεν το προτιμω παροτι αυτοι που εχω ειναι βυθιζομενοι, γιατι οπως και να εχει, ακομα και βυθιζομενοι να ειναι, η κεφαλη τους ειναι καλυτερα να μενει εκτος νερου.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με νερο | chris7 | Malawi | 5 | 23-09-08 17:58 |
Απορια για νερο | Nikos! | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 11-09-08 17:04 |
ΝΕΡΟ | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 02-07-08 20:54 |
Νερο βροχης | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-08-07 10:10 |
**** Νερο **** | caverman | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 10-05-06 09:42 |