|
|||
|
|||
![]()
ok τωρα θα βγει ο δελτα με μια στολη παραλλαγης για να μου την πει...αλλα μολις εβλεπα μια εκπομπη στο σκαι που ειχε βρει σαλμονελα παντου στο σπιτι ...και η τυπισσα του ελεγε πως αυτο εγινε επειδη δεν πλενεις τα χερια σου μετα απο το ταισμα των ψαριων..!
τωρα δεν ξερω αν εδινε κατεψυγμενη τροφη ή τι...αλλα αυτο του ειπε(εκανε κατι εξετασεις σχετικες) |
|
||||
|
||||
![]()
Εάν κρίνω από την κατάσταση που επικρατούσε μέσα στο σπίτι που ζούσαν
![]() ![]() ![]() ![]() Μάλλον πρέπει να είχαν τρομερό ανοσοποιητικο...αναίσθητο....σύστημα ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
το βλεπεις και συ ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο την ψαροτροφη σαλμονελα?
Μαλλον απο το νερο του ενυδρειου και αν εχει σαλμονελα, κι αυτο μονο αν το πιεις και αν ... αν... αν... αν... Μη λεμε και οτι θεμε. Εχεις ακουσει πολλες αναφορες απο χομπιστες να εχουν ασθενησει? Εγω ειχα πιει ουκ ολιγες φορες νερο απο το ενυδρειο πριν μαθω να κανω σωστα αναρροφηση απο τους σωληνες. Ακομα εδω ειμαι. Απο πιτσα την ειχα πατησει μια φορα με γαστρεντεριτιδα, απο το ενυδρειο οχι. Πιο πολλες πιθανοτητες εχεις απο κακη διατηρηση φρεσκων τροφιμων για ανθρωπινη καταναλωση, παρα απο το ενυδρειο και ιδιως απο αποξηραμενες τροφες. Ασθενειες μπορουν να μεταδοθουν απο ολα τα ζωα στον ανθρωπο αν δεν τηρουνται οι βασικοι κανονες υγιεινης.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη | kostasbaf | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 14-07-09 17:15 |
Καθε ποτε πρεπει να ταιζουμε τις γαριδουλες μας | kalomoiris | Γαρίδες | 6 | 21-12-08 21:38 |
Τροφη | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-11-07 18:21 |
τροφη | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-04-07 13:41 |
Diy Τροφη??? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 03-03-06 15:14 |