|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σας....
Από τις 10/01 στρώνω το ενυδρείο μου, αρχικά χωρίς ψάρι και μετά έβαλα ένα χρυσόψαρο για περίπου 1 μήνα. Οι μετρήσεις μου ήταν: ΝΟ2, ΝΟ3, ΝΗ3/ΝΗ4+ μηδενικές και ph 7.2, Kh 6 και Gh μεταξύ 7 και 14. Έβγαλα λοιπόν το χρυσόψαρο και έβαλα 3 corydoras panda και μετά από 1 ημέρα άλλα 2. Οι μετρήσεις δεν άλλαξαν εκτός από τα ΝΟ2 που "τσίμπησαν" αρκετά (5 mg/lt) και τα ΝΟ3 περίπου στα 25 ppm. Μετά από πολλές προσπάθειες κατέβασα τα ΝΟ2 και ΝΟ3 και οι χθεσινές μετρήσεις έδειξαν ΝΟ2, ΝΗ3/ΝΗ4+ ΜΗΔΕΝ, ΝΟ3 10 mg/lt, Ph 7.2, Gh >7, Kh 6. Δυστυχώς έχασα 2 cories panda, απο αδιευκρίνιστες αιτίες, και μάλιστα και τα δύο είχαν στριμωχτεί ανάμεσα από τα ξύλα με το κεφάλι προς τα κάτω, σαν να είχαν αυτοκτονήσει...... Δεν το έχω ξαναδεί ![]() Τέλος πάντων, σκέφτομαι να αναπληρώσω τα 2 cories και να συμπληρώσω τα υπόλοιπα ψάρια μου (8 Neon Tetra, 2 Mikrogeophagus Rami, Γαρίδες). Πώς να τα βάζω? με τι ρυθμό? πόσα ψάρια να προσθέτω και ανά πόσες ημέρες? Ζητώ βοήθεια Σας ευχαριστώ πολύ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο τέλος, αρχή εισαγωγής ψαριών | erling | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 19-11-07 08:12 |
Θάνατος ψαριών από ανοησία μου! | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 09:19 |
Θάνατος ψαριών!!! | MiziGr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 01-05-07 06:59 |
Ρυθμός μεταβολής pH | Theokyr | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-02-06 15:50 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |