|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλοι μου! θα ηθελα να ρωτησω το εξης: εχω 4 λαμπες στο ενυδρειο μου, 2 dailight kai 2 gro plant. Πειραζει να αναβουν και οι 4 λαμπες η να αναβουν οι 2 λαμπες για τα φυτα μονεσ τους! πιο ειναι καλυτερο για τα φυτα?
|
||||
|
||||
![]()
Είναι καινουριο στήσιμο ? Αν ναι αναβε τες σταδιακά.. Γενικά πες περισότερες λεπτομέριες...
Αν ψάξεις στο φορουμ έχει ωραία αρθρα απο συχομπίστες... οπως αυτό του Γιάννη http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46120 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλύτερα ν' ανάβουν όλες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- και γω αυτο σκεφτομουν. Να τις αναβω μαζι!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geovai : 26-02-11 στις 12:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις 25 βατ και θελεις να τα κανεις 100?αν καταλαβα καλα.Πρεπει να κανεις προσαρμογη,σε καμια περιπτωση μη τις αναψεις με τη μια ολες.Σιγα σιγα απο λιγες ωρες θα αυξανεις.πχ καθε εβδομαδα απο 1 ωρα.Αλλιως η αλγη θα βρει την υγεια της(καλο ειναι να βαλεις και διοξειδιο αν δεν εχεις)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά αναβέ τες όλες μαζί αλλα όχι ταυτόχρονα. Δηλαδή, αν υπάρχει δυνατότητα αναβε πρωτα 2 λάμπες, και μετά απο 45 λεπτα - 1 ώρα και τις αλλες δυο. Ετσι κ όταν είναι να σβήσεις τα φώτα. Πρωτα τις μεν και μετα απο καποια ώρα τις αλλες. Ετσι είναι λιγοτερο αγχωτικό και για τα ψαράκια σου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πληροφορια για κιχλιδα | kosmas | Malawi | 13 | 27-05-08 17:51 |
Πληροφορια-Αναγνωριση | skipper | Malawi | 1 | 26-05-08 18:29 |
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΩ | nikos78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-03-08 13:38 |
Αποριες για συνδιασμο με λαμπες. | SpyNet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 16-12-04 13:06 |