![]() |
#1 |
παιδια τα φωτα σας
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα στα παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας.. το ενυδρειο μου τρεχει ενα μιση μηνα χωρις ψαρια και μολις ολοκληροσα το στροσιμ ο εχω βαλει για υποστρομα flourite black και το νερο δεν ειναι καθαρο οπως αλλα που εχω δει. ειναι σαν να σηκωνεται σκονη απο το χωμα τι να κανω????ευχαριστω...
|
|
Εμφανίσεις: 2375
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
100 λιτρα και εχω το fluval 205 νομιζω οτι απο φιλτρο ειμαι οκ σωστα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Bαλε ενυδρειακο βαμβακι και ανθρακα στο φιλτρο σου και θα καθαρισει.
|
|||
|
|||
![]()
οκ φιλε μου σε ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο ανθρακας αν βαλει δεν θα εχει προβλημα ???? ρε συ μηπως βαζεις κανενα χερακι για να φυτεψεις και δεν καθαριζει το νερο??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα έχεις αλλάξει chris.; |
|
||||
|
||||
![]()
εχει βαμβακι το 205???
ανθρακα εχει σιγουρα |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει το μπλε σφουγγάρι που λειτουργεί ως μηχανική φίλτρανση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το flourite black φαντάζομαι μπήκε απο την αρχή, το επλείνες καλά όταν το έβαλες; Στο ενυδρείο τι άλλο έχεις βάλει (πέτρες, ξύλα, φυτά κλπ);
|
|
|||
|
|||
![]()
ανθρακα ειχε και τον ειχα βαλει για λιγο και τον εβγαλα.εμενα δεν εχει κατι μπλε μονο ενα ασπρο σφουγκαρι και τη βιολογια....παντως αμα κουνησω το χωμα σκονιζει λιγο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Να μην αναταρασεις τον βυθο.Ειναι φυσιολογικο να ΄σκονισει΄ αν διαταρασεις τον βυθο.Μην το κανεις και ειδικα με ψαρια μεσα στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Στο πλάι δεν έχει καθετα 4 σφουγγαρια;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια τα φωτα σας,θελω συμβουλες... | lizaki | Χρυσόψαρα | 8 | 12-01-11 12:03 |
Τα φωτα σας παιδια | fishme1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-12-10 11:18 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
παιδια για δοστε μου τα φωτα σας στο τι επαθε και των εχασα | muthos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-05-07 17:24 |