|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδιά,
Ετοιμάζομαι να φτιάξω νέο ενυδρείο 1.90cm μ 60cm πλ και 80cm υψ.. Ενδιαφέρομαι για φίλτρο με λάμπα uv . Τι προτείνετε?(Διαθέτω γύρω στα 200 ευρώ). Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Τι είδους ενυδρείο θα κάνεις?
Γιατί τόσο μεγάλο ύψος? Γιατί θέλεις την UV? |
|
||||
|
||||
![]()
Για κιχλιδες,ήδη είχα ενα τέτοιο..Το ύψος το χρησιμοποίησα απο το προηγούμενο ενυδρείο το ίδιο ήταν...Τώρα όσο αφορά τη UV άκουσα τα καλύτερα...Αν πάλι δεν είναι τόσο αναγκαία δεν θα με ενοχλούσε να χρησιμοποιήσω κάτι αλλο...Απλά θέλω ποιότητα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Οπως σου είπε και ο Κλεόβουλος η uv δεν είναι απαραιτητη.Σ¨αυτά τα λίτρα δυσκολα θα βρεις φίλτρο μάλλον θα πας σε δυο.Γιατί δεν πας σε σαμπ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
αν χρησιμοποιήσω και undergravel μαζί με ενα απο αυτα θα είναι καλύτερα τα πράγματα? Κατι απο tetra ή seachem έχτε να προτείνετε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ninos : 20-01-11 στις 21:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
H seachem δεν νομιζω να εχει φιλτρα (ή εχει?) και της Τetra δεν φτανουν αυτες τις αποδοσεις...
Φιλτρο βυθου σε 900 λιτρα?Δεν ξερω τι αποδοση μπορει να εχει αλλα ενα δευτερο φιλτρο εστω ως συμπληρωματικο στο κυριο μονο καλο μπορει να κανει. Σαμπ ειναι ουσιαστικα αλλη μια γυαλα γεματη με υλικα φιλτραρισματος που λειτουργει σαν φιλτρο,περναει το νερο μεσα απο αυτην και καταληγει παλι στο ενυδρειο.Κανε μια αναζητηση εδω μεσα και θα δεις πολλα και διαφορετικα σαμπ.
|
||||
|
||||
![]()
Σε 900 λιτρα δεν εχεις πολλες επιλογες,λιγες και καλες ομως!
Αυτο... http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2268 Και φυσικα αυτο... http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1451 Λαμπα uv αν την θελεις -δεν ειναι απαραιτητη- παρτην ξεχωριστα απο το φιλτρο.
|
|||
|
|||
![]()
Χεχε δες κι αυτό: http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2178 που βγαίνει 177 ευρώ φθηνότερο από το eheim κι έχει κι ενσωματωμένη uv.
Μπορείς να βάλεις και 2 τέτοια με 180 ευρώ και να έχεις 2πλάσια κυκλοφορία νερού από το eheim, 2 λάμπες uv και 90 ευρώ κέρδος. ![]() Κι αν σε τρώει η τσέπη σου να δώσεις σώνει και καλά τα 270 ευρώ του eheim, πάρε κι έναν τρίτο Κινέζο (3 Χ 90 = 270) να τον έχεις για backup. |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε απο κύπρο είμαι εδώ δεν νομίζω να βρώ τέτοιο.και αν το βρώ είναι δοκιμασμένος ο κινέζος..Το προηγούμενο ενυδρείο μου ηταν κινεζος 500 Λ και σε 5 μήνες το δωμάτιο μου γέμισε νερό
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιλτρο UV | notistheos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 12-11-10 23:33 |
ΝΕΟ ΦΙΛΤΡΟ | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 25-04-09 19:35 |
φιλτρο | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 03-12-08 23:04 |
Εξ.φιλτρο και διαχυση CO2 | kill_bill | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-04-08 12:39 |
Φιλτρο | epistimon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-04-07 17:39 |