![]() |
#1 |
Γατόψαρο....
![]() Αξιολόγηση:
![]() Θα ήθελα να αναφέρω μια εμπειρία μου με ψαράκια είχα ένα ενυδρείο το οποίο είχε μέσα 3 ψαράκια τα είχα αφήσει στον αδελφό μου να τα προσέχει μια κι εγώ μετακόμισα και δεν ήθελα να τα μεταφέρω χειμώνα αλλά λόγο ότι δεν τα πρόσεχε όπως έπρεπε και έμμηνε μόνο το ένα (το γατόψαρο) αποφάσισα να το ρισκάρω και να το μεταφέρω από Θεσσαλονίκη στην Ξάνθη οπότε όταν πήγαν οι γονείς μου είπα στον μπαμπά μου να μου το φέρει οπότε άδειασε αρκετό από το νερό του ενυδρείο το έβαλε στο πορτ-μπαγαζ και μου το έφερε περιττό να πω ότι όταν το έφερε ήταν τόσο παγωμένο το νερό που δεν μπορούσα ούτε το χέρι μου να βάλω μέσα παρόλα αυτά το ψαρί ζει και βασηλέυη εδω και 1 χρόνο από τότε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 14-01-11 στις 00:29. |
|
Εμφανίσεις: 3411
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη, δεν μπορεσα να αντισταθω στο 'malteasers' χαλικι σου...γουστοζικο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Survivor ο μικρος
![]() Αν και δεν πρεπει να το επιχειρει καποιος. Τα cory αυτα αντεχουν σε χαμηλoτερη απο αλλα τροπικα ψαρια, θερμοκρασια. Το οτι επιζει ενα χρονο, δεν ειναι παντως δειγμα επιτυχους διατηρησης. Οσο και σκληροτραχηλα και να ειναι τα aeneus, θελουν κι αυτα να ζουν σε κοπαδακι (για μειωση του στρες) να εχουν αμμο στο βυθο (για να τρεφονται σωστα καταπινωντας της και φιλτραροντας την τροφη απο τα βραγχεια τους, και παραλληλα να μη καταστεφονται τα μουστακια τους που ειναι οργανα αναζητησης της τροφης, απο τυχων κοφτερο χαλικακι). Αν επιζησει 10-15 χρονια (οσο και το προσδοκιμο ζωης τους) θα ειναι πραγματικος ηρωας. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δωσε πληροφοριες.. ογκος ενυδρειου, φιλτρανση κλπ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο γατόψαρο μεγαλώνει?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι τα κορυ μεγαλωνουν αρκετα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο αρκετα?
![]() Φτανουν τα 7.5 εκ Μ.Ο. τα aeneus
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω. Μια φορά επιασα ενα και το ζυγισα... Ηταν δυομιση κιλα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο το στομα μου το πηρες σπυρο....εισαι και καλλιτεχνης σαν και την αφεντια μας
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αλήθεια! Αφου το έφερα και στην συνάντηση, δεν θυμάσαι; Ενα στερμπαϊ που κουβαλούσα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομάχος+γατόψαρο? | mitsos82 | Bettas | 8 | 17-01-08 14:49 |
Τι γατόψαρο; | pantelis51 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 09-12-07 03:05 |
Γατόψαρο | ramsys | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 16-07-07 20:37 |
γατόψαρο | giannis1976 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 07-10-04 01:51 |
Ανάποδο γατόψαρο | afrodite | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 19 | 27-05-04 13:22 |