|
|||
|
|||
![]()
Βρηκα αυτο το σχεδιο το οποιο μου φαινεται καλο..
![]() απλα σκεφτομαι να κανω μια αλλαγη στο "Β" μιας και δεν μου αρεσει η ιδεα το να ειναι ολο ανοιχτο απο πισω (αν και σιγουρα πρακτικο) Οι ερωτησεις ειναι.. *ποσο κενο χρειαζομαι απο πισω για τους σωληνες του εξωτερικου φιλτρου * παιζει καποιο ρολο η αποσταση αναμεσα στις 2 λαμπες, δηλ. να τα βαλω κολλητα (και να παιξω με τους ανακλαστηρες) η μιας και δεν σκοπευω για κατι με πολυ φυτο να βαλω μονο μια αφηνοντας χωρο για καμια μπλε "καθοδου"? * ανεμιστηρες ειναι καλυτερα να μπουν στα πλαγια "χτυπωντας" τις λαμπες (μια να βαζει μια να βγαζει) η 3-4 απο πανω και να χτυπανε το νερο? * ειδα πως τα juwel εχουν ετοιμη "θηκη" για την αυτοματη ταιστρα.. μηπως μπορει να μου πει καποιος διαστασεις η μηπως υπαρχει καμια αλλη ιδεα για την "θεση της" αυτα προς το παρον.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια για το καπακι.... | water_turtle_lover | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 22-03-10 15:12 |
Τ5 54w *4 σε καπακι απο rio 300 | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 18-09-09 10:22 |
Nεο καπακι | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 05-04-09 21:58 |
diy καπακι | moudi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 08-05-08 21:49 |
ΚΑΠΑΚΙ 80χ35 | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-10-07 17:15 |