|
||||
|
||||
![]()
Ρε παίδες, αυτές είναι μερικές φωτογραφίες από την λιμνούλα που έχει η μάνα μου στο σπίτι στην Κέρκυρα.
Το χρυσοψαράκι της, έβγαλε αυτά τα πράγματα που βλέπετε στις φωτογραφίες, και δεν έχω ιδέα τι να της πω να κάνει, καθώς με χρυσόψαρα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου. Μπας και σας έρχεται τίποτα στο μυαλό για το τι μπορεί να έχει το ψαράκι;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να το βγαλει σε γυαλα και να βγαλει κοντινες καθαρες φωτο.
Σαν εξωπαρασιτα μοιαζουν (Ectoparasites) Εχει ιντερνετ? Δωστης να δει φωτο μηπως κανει αναγνωριση. http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/p...=2&GalleryId=2
|
||||
|
||||
![]()
Σπυράκο μίλησα μαζί της, και μου λέει ότι δεν είναι αυτό που μου έδειξες.........
Είναι σαν μεγάλα κουμπάκια στο σώμα του, σαν......... κρεατοελιές. Κιτρινωπού χρώματος. Καθαρότερα φαίνονται στην πρώτη φωτογραφία. |
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπει μεσα στα "μπιμπικια" παρασιτα?
Μια προληψη θα ηταν να το βγαλει και να του κανει μπανια σε αλατονερο (τυροκομικο ή APi) υπερτονικο διαλυμα http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...10&postcount=9
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον.
Σε πρώτη φάση, της είπα κι εγώ να του κάνει μερικά "μπάνια" σε αλατόνερο και να δούμε πως θα πάει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να της πω.......... από τις φωτογραφίες που κοίταξα, δεν μου έμοιζαν και πολύ με αυτά που βλέπω πάνω στο ψαράκι της....... βλέποντας και κάνοντας.......... αν έχω κάτι καινούργιο, σας ενημερώνω. Και πάλι ευχαριστώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με CO2. | fh84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 21-01-10 21:25 |
NO3 πρόβλημα | AlexandraT | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 28-11-08 23:32 |
Ψάρακας αλμυρού νερού Over | Tassos1 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 59 | 08-03-08 20:43 |
εχω πρόβλημα | smartcdi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-09-07 13:18 |