|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εχω πρόβλημα με την σειρα test τις Waterlife αμμωνια,νιτρωδη,νιτριτες. Δεν γινεται ολα να μου βγαινουν αχρωμα τελειως ακομα και σε διαφορα site διαβασα οτι παραπονιουνται για το ιδιο πραγμα με εμενα.Δεν εχουν λειξει καινουργια αγορασμενα απο πετ σοπ και πιστη αντιγραφη αυτα που λεει δεν μπορω να καταλαβω μαλλον εχω το τελειο νερο
![]() ![]() Ποιά εταιρια μου προτήνεται να αγορασω???
|
|||
|
|||
![]()
Απ' 'οσο ξέρω τα πιο αξιόπιστα είναι της ΑΡΙ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σου ειπα να το παρεις.. ακομα? γιατι καθυστερεις? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πω την αληθεια φιλε μου αελαρα δεν εχω χωρο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενυδρειακη συλικονη,κολλημα καλα τις πετρες και και τα ψαρακια θα στροβιλιζονται λες και ειναι στον καδο του πλυντηριου... κατι τετοι θες? εχει και αλλα χρωματα το συγκεκριμενο... και το ενυδρειο ειναι του''φιλου'' 2 σε 1 ενυδρειοκλουβι
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχα ακριβως αυτο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοκιμαστικο paludarium 80l-test-test..1-2...test!! | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 60 | 04-08-10 11:31 |
Αυτό πρώτη φόρα το βλέπω | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-05-10 00:31 |
Βλέπω ασπρίλες....Τι να κάνω? | supermanx | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 31-12-08 08:27 |
γιατί δεν βλέπω νεογέννητα; | roti | Malawi | 1 | 14-03-07 15:57 |
DIY CO2 - Δεν βλέπω φυσαλίδες | chrisx | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 16-11-06 12:01 |