|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά άρχησε το στρόσημο του καινούργιου Tank!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εννοεις αφρικανικες κιχλιδες, το ενυδρειο δεν κανει για αυτο ειδος.
Τι στρωσιμο κανεις?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
μπορείς να βάλεις ramirezi η τιποτα apistos. ότι και αν βάλεις αν στρώνεις το ενυδρείο με αμμωνία να κάνεις μια καλή αλλαγή νερού και μετά αλλη μια καλή καπάκι πριν βάλεις ψάρια. αυτό γιατί με τα νιτρικά που θα έχεις δεν εχουν ελπίδα ειδικά τα ramirezi. και όλο το νερό να αλλάξεις καλό θα κάνεις. (μην ξεχάσεις την αποχλωρίωση).
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ κάνω στρόσημο με Aqutan, nitrivec kai morena της sera το οποίο κρατάει 7 ημέρες! Αυτό έμαθα αυτό κάνω! Για πείτε μου τι να κάνω σε αυτήν την περίπτωση???
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο κανει και παρακανει για Αφρικανικες Κιχλιδες και συγκεκριμενα για shelldwellers απο Tanganyika
![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά, με την προϋπόθεση ότι θα έχει λύση για τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες...
Είναι λίγο πρόβλημα αυτό... |
|
|||
|
|||
![]()
Προβλημα που λυνεται ομως σε περιπτωση που θελει πραγματικα να ασχοληθει με αυτα τα μικρα ''διαμαντια''.
![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά το aircontision δεν κάνει δουλειά?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βαλε σε μια μηχανη αναζητησης την λεξη shelldwellers και african cichlids και θα δεις μπολικα ειδη, εκ των οποιων, αν θυμαμαι καλα, ολα θα ανηκουν στις οικογενειες Neolamprologus και Lamprologus
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
OK, θα το ψάξω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|