|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Απ οτι έχω δει η θερμοκρασία που πρέεπει να διατηρούμε είνια γύρω στους 25 βαθμούς.Κατα τους καλοκαιρινούς μήνες πόσο χρήσιμη θεωρείται την χρήση ψυκτικού μηχανήματος για την διατήρηση της θερμοκρασίας σε ένα ενυδρείο 350 λίτρων.Ευχαριστώ
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ανάλογα με τον όγκο αέρα που παρέχουν οι ανεμιστήρες. Εξαρτάται και από την επιφάνεια του νερού. Για πείτε μας τις διαστάσεις του ενυδρείου...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με το ψυκτικο μηχανημα απο την αλλη ριχνεις τη θερμοκρασια χωρις εξατμιση.... ομως πρεπει να τα σκασεις.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Juwel trigon 350
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε τι χώρο το έχεις το ενυδρείο? Αν υπάρχει κλιματισμός θα είσαι οκ. Το καλοκαίρι στα δικά μου ανέβηκε βαθμιαία μέχρι 29+ χωρίς να έχω πρόβλημα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι στην φάση του planing ακόμα.Ο χ΄όρος δεν κλιματίζεται και το καλοκαίρι με το 100αρι μερικές μέρες είδα και 31-32 και κατάφερνα να το ρίχνω γύρο στους 28 με ανεμηστήρα αλλά ειχα πολύ εξάτμιση και μου την έδεινε.>Είδικα όταν έλειψα για 10 μέρες γύρισα και το βρήκα λίγο πάνω από την μέση.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
Θερμοκρασία | snappys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-02-08 18:23 |
Θερμοκρασία | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-06-07 16:20 |