|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο το καινούργιο σου ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα,
το νέο σου ενυδρείο φαίνεται ωραίο,μόνο καλορίζικο. θα σου πρότεινα να βάλεις στο φίλτρο σου κανένα καλο βιολογικό υλικο όπως το σιποραξ, αν έχεις την δυνατότητα να πάρεις 1 εξωτερικό φίλτρο όπως π.χ eheim classic 2215 ή 2217, Ο θερμοστάτης για τα λίτρα θα είναι οκ απλά ίσως θα ήταν καλύτερα να έπαιρνες κανένα επώνυμο για να είσαι σίγουρος. για τα λίτρα σου θα έχεις πολλές επιλογές για να κάνεις μια ωραία ψαροσύνθεση!(εγώ θα έβαζα πάντως 1 ή 2 είδη κιχλίδων) πάντως το προηγούμενο σου ενυδρείο θα μπορούσες να το έχεις φτιάξει πολυ καλύτερα την διακόσμηση αλλα και τα ψάρια που είχες βάλει δεν πολυ-ταίριαζαν |
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεξε την ψαροσύνθεσή σου!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
+1 Συμφωνώ, δες κι αυτό: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32318
Δεν πάνε όλα τα ψάρια με όλα, ούτε στις ίδιες συνθήκες, ούτε στα ίδια λίτρα. Καλογέμιστο, αλλά με προσοχή και ψάξιμο για το κάθε καινούριο ψάρι που σκέφτεσαι. |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαρηστω πολυ παιδια..
εσεις τι ψαρια μου προτηνετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου εξαρτάτε από το στυλ του ενυδρείου που θέλεις να στήσεις.κανε μία βόλτα στις παρουσιάσεις στις διάφορες ενότητες και δες τι κατηγορία ενυδρείου θέλείς να στήσεις.Ακόμα δώσε προσοχή στο aquascsaping και σε δοκιμασμένες ψαροσυνθέσει σε παρόμοια λίτρα με τα δικά σου. Αφού έχεις μία αρχική ιδέα μετά το λες και υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα σκέτες βιβλιοθήκες.
![]() ![]() Καλή επιτυχία!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Φυτεμενου Ενυδρειου 200lt. | kifinas | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 30 | 13-05-11 02:01 |
Καινουριο ενυδρειο | olga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 06-10-10 09:28 |
Καινουριο ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 01-04-10 13:45 |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | valantis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 05-04-09 16:21 |
Ενυδρειο malawi 200lt haplochromis | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 19-03-09 16:41 |